Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 26 oktober 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Javier Rameix

geweest
zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Javier Rameix piano

programma

Villa-Lobos Prelude uit Bachianas Brasileiras nr.4
Beethoven Sonate nr. 3, op. 10
Schumann Kreisleriana, op. 16
Liszt Hongaarse Rapsodie nr. 12

vrijdag 26 oktober 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Javier Rameix

geweest

Javier Rameix, geboren in 1991 in Venezuela, begon zijn pianostudie op 5-jarige leeftijd aan het conservatorium van de staat Aragua in Venezuela. Vanaf zijn 17e studeerde hij in Nederland aan het Utrechts Conservatorium (HKU) bij Alan Weiss en Sebastian Colombo. Daar behaalde hij zijn bachelordiploma en zijn masterdiploma met de hoogste onderscheiding. Daarna studeerde hij bij professor Galina Eguiazarova aan de Reina Sofía School of Music in Madrid, Spanje. Momenteel maakt hij deel uit van het internationale kamermuziekinstituut aan de Reina Sofia School onder toezicht van professor Márta Gulyás.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook

vr 7 jun 2019

Schumann - Szenen aus Goethes Faust

Radio Filharmonisch Orkest, Groot Omroepkoor & Nationaal Kinderkoor

vr 31 mei 2019

Einstein on the Beach met Suzanne Vega

Ensemble Ictus & Collegium Vocale Gent

zo 2 jun 2019

Caravan 5+

Een muzikaal reisavontuur met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz