Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 12 oktober 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Shin Sihan: winnaar Elizabeth Everts Prijs 2018

geweest
zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Shin Sihan viool
Yang Yang Cai piano
Alexander Warenberg cello

programma

Beethoven Pianotrio op. 70 nr. 1 'Geistertrio'
Sjostakovitsj Pianotrio nr. 2, op. 67

vrijdag 12 oktober 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Shin Sihan: winnaar Elizabeth Everts Prijs 2018

geweest

Shin Sihan, kersverse winnaar van de Elizabeth Everts Prijs, zal met zijn Amsterdam Piano Trio het podium van Hertz betreden. De Elizabeth Everts Prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan een jong, Nederlands muziektalent van uitzonderlijk niveau. De prijs wordt uitgereikt door de Stichting Elisabeth Everts Fonds en is vernoemd naar Elisabeth Everts die in 1948 op jonge leeftijd overleed door een vliegtuigongeluk. Onder anderen Wibi Soerjadi en Remy van Kesteren sleepten deze talentenprijs al eens in de wacht.

De officiële prijsuitreiking volgt op zondag 14 oktober in het Concertgebouw in Amsterdam tijdens het radioprogramma Spiegelzaal van AVROTROS op Radio 4.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook

vr 7 jun 2019

Schumann - Szenen aus Goethes Faust

Radio Filharmonisch Orkest, Groot Omroepkoor & Nationaal Kinderkoor

zo 2 jun 2019

Caravan 5+

Een muzikaal reisavontuur met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz

vr 31 mei 2019

Einstein on the Beach met Suzanne Vega

Ensemble Ictus & Collegium Vocale Gent