menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 14 december 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

aanvang
09:47

Shin Sihan, kersverse winnaar van de Elizabeth Everts Prijs, zal met zijn Amsterdam Piano Trio het podium van Hertz betreden. De Elizabeth Everts Prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan een jong, Nederlands muziektalent van uitzonderlijk niveau. De prijs wordt uitgereikt door de Stichting Elisabeth Everts Fonds en is vernoemd naar Elisabeth Everts die in 1948 op jonge leeftijd overleed door een vliegtuigongeluk. Onder anderen Wibi Soerjadi en Remy van Kesteren sleepten deze talentenprijs al eens in de wacht.

De officiële prijsuitreiking volgt op zondag 14 oktober in het Concertgebouw in Amsterdam tijdens het radioprogramma Spiegelzaal van AVROTROS op Radio 4.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Wellicht vind je ook interessant

za 6 apr 2019

Transition Festival 2019

za 15 dec 2018

La Risonanza

Händeldag

za 15 dec 2018

Messiah - Nieuwe Philharmonie Utrecht

Händeldag

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord