Aanvang
Zaal open
Verwacht einde
Uitvoerenden

Annabel Schouten
Gemma Luz Bosch
Mees Siderius
Lisa and The F.I.X.
Soheil Shayesteh

Locatie
De Nijverheid
Attend
Facebook-event

Gaudeamus Terrapolis #1

Lisa and the F.I.X. / Soheil Shayesteh / Annabel Schouten, Gemma Luz Bosch en Mees Siderius.

Geweest

Eerste editie van Gaudeamus Terrapolis, een gloednieuwe concertserie voor avontuurlijke, multidisciplinaire performances in De Nijverheid. Met ’s avonds drie performances en ’s middags twee workshops van Screen Dive.

Geluidskunstenaars Annabel Schouten, Gemma Luz Bosch en Mees Siderius gaan in dialoog met het buitengebied van De Nijverheid en brengen zo klank en ruimte samen in hun speelse openluchtvoorstelling Klink? Soheil Shayesteh combineert zijn viool- en kamancheh-spel met live elektronica en visuals. Hij slaat een brug tussen hedendaagse klassieke muziek, Perzische traditionele muziek en experimentele en interactieve elektronica.

Luke Deane, de veelzijdige en ongrijpbare componist die veel samenwerkt met theater- en filmmakers, treedt op met zijn alter ego en band Lisa and the F.I.X. Een androgyne, theatrale performer die pure emotie vertaalt naar iets tussen folk, synthpop en progrock in. Luke Deane is ook een van de curatoren van Screen Dive, een online platform voor interactieve geluidskunst van Gaudeamus. Voorafgaand aan het openbare programma van Gaudeamus Terrapolis zijn er twee workshops van Screen Dive, voor iedereen die ervaring op wil doen met het bouwen van muzikale games en interactieve werken. De workshops resulteren in een guerilla-performance halverwege de avond.

Zie ook

Gaudeamus Festival 2022 Opening Night

Dag van de Componist

De componist in de schijnwerpers