menu zoeken
Naar agenda
woensdag 7 februari 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Future Sounds: Nederlandse Popacademie On Stage

aanvang
20:15
eindtijd
23:00

Relaxte avonden met fijne plaatjes, warme vibes en het geluid van de toekomst.

Samen met de Nederlandse Pop Academie presenteren we een avondvullend programma vol muziek van ongepolijst talent. Verschillende acts van de Nederlandse Pop Academie laten hun laatste ontwikkelingen zien op de Rabo Open Stage.

Jill, beter bekend als KRYDA, is een opkomende allround DJ en Producer. KRYDA staat bekend om haar brede sound, die ze ook meeneemt naar haar livesets.

Dit is Quasar: bouncende hiphop-beats gecombineerd met electronische sounds waarbij de zaal losgaat, Funk/Jazz invloeden waarbij je heerlijk weg kan dromen en een ijzersterke zangeres die de beleving compleet maakt.

DeVisie is een vooruit strevende band met een eigen sound. De stijl is een mix van hiphop, rock, pop en jazz, met een hoge dosis rap en zang. Samen verspreiden we een positive en vooral krachtige boodschap die gehoord mag worden.

Risky Roads is een blues/rock band die bestaat uit vier bandleden. Ze hebben elkaar ontmoet op de Nederlandse Pop Academie maar ook buiten school treden ze samen op. Deze band speelt covers maar ook eigen materiaal. Robin Buijs is de zangeres, de gitaar wordt bespeeld door Melle Eulderink, drums Joep Lensen en Kevin Sesink Clee op de bas.

TivoliVredenburg Connect: voor iedereen een leven lang muziek!

Wellicht vind je ook interessant

za 6 apr 2019

Transition Festival 2019

di 5 feb 2019

Paul Scheffer | Land van aankomst

Hoe migratie Nederland verdeelt en verandert

vr 1 feb 2019

Welcome to Night Vale

Welcome to Night Vale 2019 World Tour “A Spy in the Desert”

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord