donderdag 29 oktober 2020

Digitale soundtrack quiz met DJ St. Paul

Gratis deelname - i.s.m. het Leiden International Film Festival

20:30
aanvang
23:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

donderdag 29 oktober 2020

Digitale soundtrack quiz met DJ St. Paul

Gratis deelname - i.s.m. het Leiden International Film Festival

Zat je in de finale van De Slimste Mens dan was de kans groot dat je bij het onderwerp popcultuur na “muziek!” als tweede antwoord “film!’ geroepen had. En terecht. Sound and Vision. De twee zijn praktisch familie. Dus toen het Leiden Internationaal Filmfestival ons en DJ St. Paul vroeg om de immer jeukende handen ineen te slaan was het antwoord glashelder. Donderdag 29 oktober, de dag dat het LIFF geopend wordt: the soundtrack quiz awakens!

Hoe werkt het?

- De popquiz is te zien via de livestream hieronder.

- De formulieren om je antwoorden in te sturen vind je hierboven. Let op: antwoorden insturen is mogelijk tot het begin van de volgende ronde. Voorbeeld: je kunt je antwoorden voor ronde 1 insturen tot het begin van ronde 2. Wanneer ronde 2 start wordt het antwoordformulier voor ronde 1 gesloten.

- Je kunt solo meedoen, of als een team. Zorg ervoor dat je bij elk antwoordformulier altijd dezelfde (team)naam gebruikt. Ook als je als team meespeelt stuur je één antwoordformulier per ronde in.

- De top 1o, zoals vastgesteld dankzij automatische puntentelling, worden live bekend gemaakt tijdens de popquiz. De volgende dag wordt de top 10 nogmaals handmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de prijzen naar de drie beste teams gaan. Wanneer dit is gebeurt ontvang je de definitieve resultaten op het e-mail adres waarmee je de antwoorden instuurt.

Livestream

Het is niet nodig om een account voor de streamingdienst te maken, je kunt de popquiz gewoon direct via deze pagina bekijken en meedoen via de antwoordformulieren hieronder.

Antwoordformulieren

Klik op onderstaande hyperlinks om de antwoordformulieren te openen.

Ronde 1 | Ronde 2 | Ronde 3 | Ronde 4 | Ronde 5

Let op: antwoorden is alleen mogelijk tijdens de ronde. Antwoord altijd in HOOFDLETTERS, en vermeld geen gastartiesten of featuring.

Prijzen

1e prijs: nog niet bekend
2e prijs: nog niet bekend
3e prijs: nog niet bekend

Daarnaast ontvangt de gehele top 3 concertkaarten na keuze.

Resultaten

Klik hier voor de resultaten van de Digitale Popquiz (10-09-2020)

Doneren

We steken veel tijd en energie in deze gratis Popquiz. Wil je iets terugdoen? Het is mogelijk om aan TivoliVredenburg te doneren via onderstaande link. Je bijdrage zorgt ervoor dat we vaker iets kunnen organiseren in deze tijden van quarantaine. Eenmalig doneren kan al vanaf €3 via onze webshop, alle kleine beetjes helpen!