DI-RECT - TivoliVredenburg
Naar agenda
dinsdag 13 september 2016

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

DI-RECT

25

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
geen support
aanvang
20:30
zaal open
19:30
rockinvinciblede hellinguitverkocht

Locatie: De Helling

De Haagse band Di-rect is sinds de toetreding van zanger Marcel Veenendaal uitgegroeid tot een van de beste rockbands van Nederland. Hun laatste album Daydreams In A Blackout (2014) is een opmerkelijk gelaagd werkstuk: bij elke luisterbeurt hoor je iets nieuws. Van Pink Floyd- en Coldplay-achtige stukken via elektronische pop tot het betere beukwerk – Di-rect kan het allemaal. Na alle tv- en live-festiviteiten rondom het vijftienjarig bestaan vorig jaar richt de band de blik weer op de toekomst: as we speak zit Di-rect in de studio om nieuwe nummers op te nemen. Nog vijftien jaar erbij!

‘Fired Up’, de nieuwe EP van DI-RECT, komt uit in september. Afgelopen weken heeft de band hard gewerkt aan het nieuwe materiaal in de Electric Monkey Studio met Kasper Frenkel en Tijmen van Wageningen. De vier tracks tellende EP zal worden uitgebracht op 16 september en zal slechts gelimiteerd verkrijgbaar zijn op vinyl.

Het is ook mogelijk de EP op vinyl te bestellen bij het kopen van je ticket, je krijgt hem dan op de avond van het concert! 

Wellicht vind je ook interessant

do 17 mei 2018

Michelle David & the Gospel Sessions

Walk With Me Tour

vr 23 mrt 2018

40UP XL

za 20 jan 2018

Rabo Open Stage: Emma Elba

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord