Winnen: 2x2 tickets Faal Festival

Je bent jong en je wilt wat. Goede cijfers op je studie, een rijk sociaal leven, op vette vakanties, een nuttige bijbaan en vooral veel ja zeggen op de kansen die het leven je biedt. Jouw succes, jouw leven, lijkt maakbaar.

Maar wat nou als je een fout maakt of tekort schiet? Zodra je in deze ratrace geconfronteerd wordt met tegenslag dan voel je je als mens mislukt. Faalangst en prestatiedruk liggen continue op de loer. 'Want ja, als succes aan jezelf ligt, dan geldt dat voor falen natuurlijk ook'. Veel jongvolwassenen worstelen met hun mentale welzijn en recent onderzoek van het RIVM toont aan dat deze groep uitgebluster, ongelukkiger en angstiger is dan ooit.

Als tegengif organiseren we daarom het Faal Festival! Een festival waar twijfels, onzekerheid en falen als normale menselijke fenomenen in de spotlight staan. Ga het experiment aan, lach om je eigen fouten en leer om je imperfecties en mislukkingen in te zetten voor een mooiere wereld. Splinter Chabot gaat in gesprek met Tim Hofman over mannelijke kwetsbaarheid, en praat met Gregory Sedoc en Irene Schouten over de prestatiedruk die zij als topsporter ervaren. Onder leiding van Dzifa Kusenuh nemen we de verschillende elementen van de prestatiemaatschappij onder de loep. Joy Delima scheidt feiten van fabels over ons seksleven, Thijs Launspach leert je de ratrace te relativeren, Dan Hassler-Forest neemt de invloed van social media onder de loep en Tatjana Almuli en Hui-Hui Pan relativeren ons schoonheidsideaal. Verder geeft Francine Oomen jou survivaltips om de prestatiegeneratie te overleven, en ga je onder leiding van een singlecoach op de slechtste date ever in Het Stuntelend Speeddate Café. Ben je na al die verhalen klaar om je eigen fouten te delen? Onder leiding van Andries Tunru en Richard Roling klim jij op het podium van de Hall of Shame, en luister je naar de ervaringen van andere festivalgangers.

Met Faalfitness, Fuck-Up talks en het CV der mislukkingen van verschillende BN’ers helpen we jou om de ratrace te relativeren, prestatiedruk los te laten en het feilbare mens-zijn te vieren!

Wil jij tickets winnen? Stuur uiterlijk maandag 22 mei vóór 12:00 uur een mailtje met je beste motivatie naar [email protected].