Vacature Teamleider Financiële Administratie - TivoliVredenburg
Naar agenda

Vacature Teamleider Financiële Administratie

De administratieve basis van onze bedrijfsvoering in jouw handen

Wij zijn TivoliVredenburg
Het Utrechtse TivoliVredenburg biedt een podium aan alle muzikale werelden, maar ook aan andersoortige unieke evenementen. Dat kom je nergens anders tegen. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Ze komen voor een lunchpauzeconcert of een dansnacht, voor pop of jazz, voor hun favoriete dirigent of om gewoon even te borrelen. Met vijf unieke zalen en meerdere horecavoorzieningen onder één dak, is ze het huis van en voor iedereen.

Het team financiële administratie verzorgt de administratie van alle activiteiten onder het dak van TivoliVredenburg. Dat zijn veel activiteiten met een grote verscheidenheid. De belangrijkste taak van dit team is het vastleggen, verwerken en aansluiten van de financiële gegevens en het opleveren van actuele informatie. Samen met het team control en informatiemanagement wordt dagelijks gewerkt aan een optimale bedrijfsvoering door een betrouwbare, efficiënte administratie en excellente management- en stuurinformatie.

Wij zoeken
Een expert, die de uitdaging kent van meerdere administraties met verschillende deelprocessen. Denk hierbij aan de activa administratie, de salarisadministratie, de grootboekadministratie, de horeca-,ticketing- administratie en het kas-en geldverkeer. Als leidinggevende van het team met ongeveer 9 medewerkers ben je verantwoordelijk voor het inrichten, uitvoeren en borgen van de (financieel) administratieve processen. Om de vast te leggen bedrijfsgegevens optimaal te laten aansluiten op de bedrijfsvoering en de afspraken met interne en externe stakeholders, leg je actief verbinding met de andere afdelingen. Je werkt nauw samen met de teamleider control en informatiemanagement bij de uitvoering van de planning- en controlcyclus. Je bent tevens verantwoordelijk voor het cashmanagement en onderhoudt contact met accountants en verzekeraars (beheer portefeuille verzekeringen). Voor dit alles is het nodig om het overzicht te behouden, de voortgang te bewaken en de knelpunten te signaleren en op te pakken. De teamleider financiële administratie valt onder leiding van de zakelijk directeur.

Profiel en competenties
Voor deze functie moet je met veel verschillende administraties en/of complexe administraties ervaring hebben opgedaan, zodat je je best practices bij Tivoli Vredenburg in kunt zetten. Je bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en overziet de fiscale implicaties. Je vervult je rol vanuit verbinding met anderen. Je hebt een gedegen bedrijfseconomische opleiding op HBO niveau en meerdere jaren (leidinggevende) ervaring in het financiële vakgebied om inhoudelijk een goede bijdrage te kunnen leveren. Voor het verder inrichten en versterken van de financiële administratie heb je een brede kennis van de administratieve systemen en informatievoorziening, ben je analytisch sterk, werk je gestructureerd, zoek je actief het contact, stelt de juiste prioriteiten en werkt daarnaar.

Wij bieden
Een levendige werkomgeving met leuke collega’s en een hecht team binnen een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is, voor 38 uur per week. Plus de leuke extra’s van werken onder het dak van TivoliVredenburg, zoals de mogelijkheid de programmering zelf te ervaren. Het salaris is op basis van schaal 8 van de cao npf en bedraagt max. € 4123,63.

Solliciteren?
Solliciteren kan via dit formulier. Upload je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief uiterlijk 18 juni.
Een assessment en screening van socialmedia profielen, zoals LinkedIn, maken deel uit van de selectieprocedure. De sollicatiegesprekken zullen plaatsvinden op 20 en 22 juni.
Als je vragen hebt over de vacature kun je terecht bij Ingrid Breekelmans, teamleider financiële administratie [email protected]

TivoliVredenburg heeft als missie om open te zijn en van iedereen. Daarom zoeken wij actief naar nieuwe collega’s, die vanuit verscheidenheid in afkomst en achtergrond, een verscheidenheid aan talenten met zich meebrengen. Als je je hier in herkent, kom ons verrassen en verrijken en reageer!

 

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord