Vacature administratief medewerker voorraadbeheer - TivoliVredenburg
Naar agenda

Vacature administratief medewerker voorraadbeheer

 

 

Wij zijn TivoliVredenburg
Het Utrechtse TivoliVredenburg biedt een podium aan alle muzikale werelden, maar ook aan andersoortige unieke evenementen. Dat kom je nergens anders tegen. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Ze komen voor een lunchpauzeconcert of een dansnacht, voor pop of jazz, voor hun favoriete dirigent of om gewoon even te borrelen. Met vijf unieke zalen en meerdere horecavoorzieningen onder één dak, is ze het huis van en voor iedereen.
De afdeling Hospitality verzorgt de concertgerelateerde horeca en de publieksbegeleiding. Hierbij staat Hospitality (met een hoofdletter H) hoog in het vaandel. Om dit goed te kunnen faciliteren werkt het team Back of House binnen de afdeling Hospitality ‘achter de schermen’ aan een optimaal voorraadbeheer en de beschikbaarheid van producten op de verschillende locaties in het gebouw.

Wij zoeken
Voor de periode van medio mei tot eind september zoeken wij een administratief medewerker voorraadbeheer, ter vervanging van een collega met zwangerschapsverlof. In deze functie bied jij ondersteuning aan de afdelingen Hospitality en Financiële Administratie ten behoeve van het (dranken)voorraadbeheer voor de Stichting TivoliVredenburg, Danel, Het Gegeven Paard en King’s Cross. Jij beheert de productregistratie in het voorraadbeheersysteem en controleert facturen van leveranciers. Hierbij signaleer je afwijkingen en draag je zorg voor correctie in samenwerking met de magazijnmeester, collega’s van de Financiële Administratie en leveranciers. Tevens neem je deel aan de maandelijkse voorraadtelling en ‑rapportage. Je rapporteert aan een teamleider van de afdeling Hospitality.

Profiel en competentie
- Analytisch en cijfermatig inzicht
- Accuraat, grondig en vlot
- Zelfstandig en proactief
- Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
- Minimaal mbo werk- en denkniveau, een financieel-administratieve opleiding is een pre
- Goede beheersing van MS Excel, ervaring met voorraadbeheersyte(e)m(en) is een pre
- Klantgericht, collegiaal en affiniteit met de horeca
- Beschikbaar van medio mei tot eind september 2018
- Bij voorkeur in ieder geval beschikbaar op maandag en donderdag

Wij bieden
Een contract voor 4,5 maand voor 24 uur per week ten behoeve van zwangerschapsvervanging. Een werkplek met enthousiaste collega’s in een levendige werkomgeving binnen een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Plus de leuke extra’s van werken onder het dak van TivoliVredenburg, zoals de mogelijkheid de programmering zelf te ervaren. Startdatum in overleg.
De functie is ingeschaald in schaal 4 van de cao npf (minimaal € 1.924,81 en maximaal € 2.590,54 bruto per maand op basis van 38 uur per week).

Solliciteren?
Solliciteren kan via dit formulier. Stuur je sollicitatie voorzien van cv en motivatie uiterlijk 9 mei 2018 in. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen. Een screening van socialmedia-profielen, zoals LinkedIn, kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Gesprekken vinden plaats vanaf 15 mei 2018.
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Melissa Borghart, via 030-7606441 (di-do) of [email protected].

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord