Tragisch incident in TivoliVredenburg

Op zondagochtend 19 november rond 07.00 uur vond een steekincident met dodelijke afloop plaats in TivoliVredenburg. Het slachtoffer is een 41-jarige man, werkzaam bij een schoonmaakbedrijf waar TivoliVredenburg mee samenwerkt. Zijn familie is inmiddels ingelicht. TivoliVredenburg is aangedaan door dit incident en leeft mee met de nabestaanden en betrokkenen.

Het slachtoffer is om het leven gekomen na een tragisch voorval tussen twee collega's die elkaar kennen van het schoonmaakbedrijf waarvoor zij op dat moment aan het werk waren. De politie verspreidde kort na de steekpartij een signalement van de verdachte. Enkele uren later heeft de politie een verdachte kunnen aanhouden. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de zaak.

Op het moment van de steekpartij vonden in het gebouw geen evenementen meer plaats. Bezoekers van evenementen die zaterdagnacht plaatsvonden, waren al naar huis. Alle producties die op zondag in het gebouw zouden plaatsvinden, zijn afgelast.

Alle medewerkers van TivoliVredenburg zijn ingelicht en worden zo goed mogelijk opgevangen. Er is een plek ingericht waar collega’s elkaar kunnen treffen voor steun en support.