Van rookhok tot dj-hotspot

Begin november ging Studio Pandora open: een levendige ontmoetingsplek en springplank voor aanstormend dj-talent.

Met optredens van Gotu Jim, dj-producer Ybra, Nedda Sou en lokale dj’s was de opening van Studio Pandora begin november een feit. De professioneel geoutilleerde studio – voor podcasts, ‘convos’ en dj-sets – is ondergebracht in de voormalige rookruimte op de zesde etage. Hiermee is de ontwikkeling van TivoliVredenburg als streamingplatform en online podium naar een nieuw niveau getild.

Vormgeving
Voor de uitbundige, frisse vormgeving van Studio Pandora tekende kunstenaar Dewy Elsinga. Zij was in een live-uitzending tijdens de opening te horen in gesprek met Michiel Peeters (programmeur nachtprogramma), directeur Jeroen Bartelse en Rik Blokland van Ab InBev over totstandkoming en toekomstplannen. De laatste vertegenwoordigde biermerk Bud, partner van TivoliVredenburg, dat de studio mede mogelijk maakte.

Studio Pandora is behalve een digitaal radiostation ook een levendige ontmoetingsplek én een springplank voor aanstormend dj-talent. Bezoekers kunnen er gratis uitzendingen bijwonen of op vaste avonden genieten van zinderende dj-sets, die ook worden gestreamd. Hier versterken ‘online’ en ‘offline’ elkaar in een unieke setting.