Naar agenda

vacature Teamleider Hospitality Services

Wij zijn TivoliVredenburg
Het Utrechtse TivoliVredenburg biedt een podium aan alle muzikale werelden, maar ook aan andersoortige unieke evenementen. Dat kom je nergens anders tegen. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Ze komen voor een lunchpauzeconcert of een dansnacht, voor pop of jazz, voor hun favoriete dirigent of om gewoon even te borrelen. Met vijf unieke zalen en meerdere horecavoorzieningen onder één dak, is ze het huis van en voor iedereen. De afdeling Hospitality verzorgt de concert gerelateerde horeca en het begeleiden van ons publiek. Hierbij staat Hospitality (met een hoofdletter) hoog in het vaandel.

Het team services
Het team Services is één van de teams van de afdeling Hospitality. Het team bestaat uit bedrijfsleiders, een coördinator servicemedewerkers en een flexpool servicemedewerkers hospitality/horeca. Samen met je team ben je, op het gebied van hospitality, verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van de concert/evenement gerelateerde horeca. Het doel? Bijdragen aan een fantastische TivoliVredenburg ervaring voor onze gasten.

Wij zoeken.
Voor het nieuwe team Hospitality Services zoeken wij een teamleider. Hij/zij rapporteert aan de manager hospitality. De teamleider Services heeft zowel oog voor detail als de benodigde afstand om het geheel te kunnen overzien en vorm te kunnen geven aan continue kwaliteitsverbetering op het gebied van hospitality. Hierin is je vakkennis en het samenwerken met andere teams een belangrijke sleutel tot succes.Vanuit de vak inhoud en – kennis draagt de teamleider Hospitality Services bij aan de voorbereiding en planning met een goede balans tussen optimale hospitality, financieel rendement en uitvoerbaarheid. Dit specifieke resultaatgebied vereist een ondernemende houding en een goede kennis van de marktontwikkelingen in het vakgebied. Je bruist van inspiratie en bent continue op zoek naar vernieuwende ideeën/concepten voor onze TivoliVredenburg hospitality. Je bent gericht op het optimaliseren van de horecaomzet, -klantbeleving en -wijzen van werken. Last but not least, de aansturing van je team kenmerkt zich door een coachende stijl van leidinggeven en oog voor ontwikkeling.

Profiel en competenties
- Een relevante hbo opleiding
- Uitgebreide kennis van hospitality, bij voorkeur in de (evenementen) branche
- Meerjarige leidinggevende ervaring op het gebied van hospitality
- Is in staat binnen de gestelde kaders de visie van TivoliVredenburg te vertalen naar concrete acties
- Heeft een verbindende en positieve persoonlijkheid
- Bereidheid tot aanwezigheid tijdens avond/nachtproducties
- Woonachtig in/rondom Utrecht is een pré

Wij bieden
Een jaarcontract in een organisatie volop in ontwikkeling, waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. Na een (positief) assessment wordt een passend ontwikkelplan opgesteld en uitgevoerd om de vereiste competenties, waar nodig te versterken. Het betreft een fulltime positie, voor 38 uur per week. Salaris is conform de cao Nederlandse Poppodia en –Festivals. Deze functie wordt tijdelijk gewaardeerd in salarisschaal 8 cao NPF (€ 3251,46 tot max. € 4123,63 bruto per maand).

Solliciteren?
Solliciteren kan via dit formulier. Upload je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief uiterlijk 1 augustus 2018. Een assessment maakt deel uit van de procedure. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Aerd de Boode ([email protected]) manager Hospitality.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld