menu zoeken
Naar agenda

Teamleider Financiële Administratie

38 uur per week

Wij zijn TivoliVredenburg

In het Utrechtse TivoliVredenburg komen alle muzieksoorten aan bod onder één dak. Dat kom je nergens anders tegen. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Ze komen voor een lunchpauzeconcert of een dansnacht, voor pop of jazz, voor hun favoriete dirigent of om gewoon even te borrelen. Naast de circa 1250 concerten organiseren we ruim 200 zakelijke evenementen zoals congressen, feesten, productpresentaties en seminars. TivoliVredenburg heeft zes concertzalen en diverse horecaoutlets en meer dan een miljoen bezoekers weten jaarlijks de weg naar onze zalen en onze horeca midden in het centrum van Utrecht te vinden.

De organisatie bestaat uit een flexibel team; een vaste kern van 150 personen en een flexibele schil van ruim 400 medewerkers.

TivoliVredenburg heeft als missie om open te zijn. Wij zijn van en voor iedereen. Daarom zoeken wij actief naar nieuwe collega’s die vanuit verscheidenheid in afkomst en achtergrond een kleurrijk palet aan talenten met zich meebrengen. Herken jij jezelf hierin? Kom ons dan verrassen en verrijken en reageer!

Wij zoeken

In deze rol geef je leiding aan het team Financiële Administratie bestaande uit negen collega’s. Team Financiële Administratie verzorgt de diverse administraties van alle entiteiten en activiteiten onder het dak van TivoliVredenburg. In een werkomgeving die praktisch altijd ‘aan’ staat, waar verschillende disciplines, stakeholders en administraties samen komen, is dat een uitdagende opdracht.

Samen met het team Control en Informatiemanagement wordt er dagelijks gewerkt aan een optimale bedrijfsvoering door een betrouwbare, efficiënte administratie en excellente management- en stuurinformatie.

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het inrichten, uitvoeren en borgen van de (financieel) administratieve processen, inclusief de salarisadministratie. Om de vast te leggen bedrijfsgegevens optimaal te laten aansluiten op de bedrijfsvoering en de overeengekomen afspraken met interne en externe stakeholders, leg je actief verbinding met de andere afdelingen. Het jaarplan en de budgetteringscyclus begeleid je in nauwe samenwerking met de teamleider control en informatiemanagement.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de (in-en externe) verantwoordingen en analyses, liquiditeitsprognoses en cashmanagement en onderhoudt contact met accountants en verzekeraars.

Als eindverantwoordelijke van jouw domein wordt er van je verwacht dat je het overzicht behoudt, de voortgang bewaakt, knelpunten signaleert en verbeteringen doorvoert. De analyse van de financiële posities en resultaten komen van jou, waarmee je gevraagd en ongevraagd de directie adviseert.  De teamleider Financiële Administratie valt onder leiding van de zakelijk directeur.

Profiel en competenties

Om inhoudelijk een goede bijdrage te kunnen leveren, breng je een gedegen bedrijfseconomische opleiding mee op minimaal HBO niveau en meerdere jaren (leidinggevende) ervaring in het vakgebied in een financieel complexe werkomgeving. Voor het verder inrichten en versterken van de financiële administratie heb je een brede kennis van de administratieve systemen en informatievoorziening, en weet je hoe mens en middelen mee te nemen in dit proces.

De teamleider die wij zoeken stuurt het team en de activiteiten binnen de financiële administratie aan vanuit visie en kennis, met focus op ontwikkeling en verbetering. De werkomgeving vraagt om een flexibele en actieve persoonlijkheid.

Wij bieden

Een inhoudelijk interessante, sturende rol in een levendige werkomgeving met volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. In een hecht team van leuke collega’s. Plus de leuke extra’s van werken onder het dak van TivoliVredenburg, zoals de mogelijkheid de programmering zelf te ervaren. Het betreft een fulltime positie (32 uur bespreekbaar), waarbij we een gezonde werk-privé balans erg belangrijk vinden. Salariëring is conform CAO NPF.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Upload je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief  voor 31 december via dit formulier.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Britt van Thiel, HR & recruitment, bereikbaar op 06-29600976 of via [email protected]. Inhoudelijke vragen betreffende de functie kan je richten aan Suzanne van Dommelen, zakelijk directeur [email protected].

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.