Support your locals: Waku Waku

 

In deze tijd vinden ook wij het belangrijk om de locals te steunen. Iedere week stellen wij graag een lokale ondernemer aan je voor aan de hand van vijf vragen. Deze week: Waku Waku, een vegan restaurant dat tegenover TivoliVredenburg zit. We spraken met mede-eigenaar Floris.  

Wat is je connectie met TivoliVredenburg?
Wij zitten gezellig aan de overkant van Vredenburg. We zijn buurtjes dus :-). En daarbij gaan wij regelmatig naar voorstellingen en evenementen bij jullie! Zoals School For Life, reggae met Toots & the Maytals of een pianoconcert van een opkomend talent bijvoorbeeld.

Wat doet WAKU WAKU in tijden van Corona?
Wij doen momenteel vooral aan financiële acrobatiek, next level creatief zijn en daar gaat dan vaak een vleugje fantasie overheen. Het resultaat hiervan is dat we de lekkerste veganistische maaltijden bezorgen en driegangendiner-boxen aanbieden die aan de hand van simpele instructies thuis kunnen worden afgemaakt. Ook hebben we een bizar gelikte BBQ-box ontwikkeld en we zijn sinds 1 juni natuurlijk weer open voor gasten!

Hoe kunnen we WAKU WAKU steunen?
Door te genieten van onze gerechten natuurlijk! Laat ze bezorgen, haal ze af, kom ze vanaf 1 juni bij ons opeten of gewoon allemaal tegelijk. Bestel en reserveer op: http://www.wakuwaku.nl

Welk lokaal initiatief vind je nog meer leuk?
Heel veel! Maar dit zijn de toppers.

  • Life is Peach: vegan lunch
  • Nukuhiva: kleren
  • UnScared: crossfit
  • De Utrechtse Boekenbar: boeken
  • Pianoles praktijk Danielle Bourne: muziek
  • En TivoliVredenburg natuurlijk 😉

Heb je nog quarantaine-tips?
Zien: Stranger Things op Netflix.
Doen: sporten, mediteren, gezond eten, goed slapen en lief zijn voor anderen (ook voor dieren).
Maken: een TikTok filmpje.
Lezen: Sapiens van Yuval Noah Harari. The World Peace Diet van Will Tuttle, Shantaram van Gregory David Roberts of A New Earth van Eckhart Tolle.

Het komt allemaal wel goed schatjes. We hebben elkaar 🙂