Sunday Afternoon Jazz Livestreams

We kunnen je momenteel niet in onze zalen ontvangen, maar wat we wel kunnen doen is de muziek naar je huiskamer toebrengen! We beginnen het jaar daarom goed met elke zondag van januari een Sunday Afternoon Jazz livestreamconcert.

De livestreamtickets zijn per concert los te koop, maar je kunt ook alle drie de concerten kopen voor een voordelig tarief via onderstaande button. De livestreams blijven twee weken na afloop van het concert online staan. Het is dus ook mogelijk om na afloop van het concert een terugkijkticket of een serieticket te kopen en het concert terug te kijken.

KIJK TERUG: BENJAMIN HERMAN TRIO MET MIGUEL RODRIGUEZ 

Dit concert werd op zondag 24 januari live uitgezonden. De livestream is terug te kijken t/m zondag 7 februari. Tussen alle samenwerkingsprojecten door is het trio van Benjamin Herman een vaste waarde in Hermans leven. Voor dit livestreamconcert nodigt het trio pianist Miguel Rodríguez uit.

> Bekijk dit concert

KIJK TERUG: TIM KLIPHUIS & THE ROSENBERGS

Dit concert werd op 17 januari live uitgezonden. De livestream is terug te kijken tot en met 31 januari. Zanger en ritmegitarist Johnny en gitarist Mozes behoren tot de muzikale familie Rosenberg, een begrip in de gypsy jazz. Tijdens dit livestreamconcert beklimmen zij het podium met de vioolvirtuoos Tim Kliphuis.

> Bekijk dit concert

KIJK TERUG: JOHN ENGELS QUARTET PLAYING THE MUSIC OF CHET BAKER

Dit concert werd op 10 januari live uitgezonden. De livestream is terug te kijken tot en met zondag 24 januari. Slagwerker John Engels blikt tijdens dit concert terug op het repertoire van Chet Baker.

> Bekijk dit concert