Where Music Takes Us

Een podcast met artiesten, makers en andere makkers van Best Kept Secret festival met een gemeenschappelijke passie voor muziek. Vanuit Studio Pandora in TivoliVredenburg gaan festivaldirecteur Maurits Westerik en vriendin van het festival Eveline Smeets op zoek naar alles wat muziek ons brengt.

Abonneer je op deze podcast via: Spotify | Apple Podcasts | Deezer

Afleveringen

#6: André Malotaux

Hét brein achter de food line-up van Best Kept Secret André Malotaux schuift deze aflevering bij ons aan. We praten met hem over de creatieve routes die hij eerder bewandelde, zijn wens om een band te starten en een klein inkijkje in het nieuwe foodprogramma van dit jaar. Bon Appétit!

Beluister

#5: Gert Wessels

Speciaal voor Best Kept Secret maakt de Utrechtse kunstenaar Gert Wessels een kunstwerk op het festivalterrein: kleurrijk en meer dan 2 meter hoog. We praten over het maakproces en over zijn mooiste Best Kept Secret-herinnering.

Beluister

#4: Rein op 't Root

Op Best Kept Secret draait het natuurlijk om liefde voor muziek maar misschien wel net zo belangrijk: goed, eerlijk en lekker eten. Een van de mannen die daarvoor gaat zorgen is chef Rein op ’t Root van Europizza uit Amsterdam.

Beluister

#3: DJ St. Paul

In deze aflevering schuift Paul Nederveen aan, beter bekend als DJ St. Paul. We praten over de inzichten corona hem brachten, de eerste keer dat hij weer mocht draaien en over de noodzaak van muziek en samen kunnen dansen.

Beluister

#2: 4B2M

De band 4B2M is te gast in deze tweede aflevering. Deze band bestaat uit twee sets broers met roots in Nijmegen. Cas en Teun Hieltjes die je kent van Go Back To The Zoo en Rocco en Jimmi Hueting van De Staat en Joe Goes Hunting.

Beluister

#1: WIES

We spreken Jeanne van de band WIES over hun nieuwe album, het schrijfproces en jawel een primeur: een nieuwe single! En een kijkje achter de schermen met festivaldirecteur Maurits Westerik en marketing manager Sjoerd Huismans.

Beluister