Where Music Takes Us

Een podcast met artiesten, makers en andere makkers van Best Kept Secret festival met een gemeenschappelijke passie voor muziek. Vanuit Studio Pandora in TivoliVredenburg gaan festivaldirecteur Maurits Westerik en vriendin van het festival Eveline Smeets op zoek naar alles wat muziek ons brengt.

Abonneer je op deze podcast via:

Spotify | Apple Podcasts | Deezer

#5: Gert Wessels

Deze keer te gast Utrechtse kunstenaar Gert Wessels. Speciaal voor Best Kept Secret maakt hij een kunstwerk op het festivalterrein: kleurrijk en meer dan 2 meter hoog. We praten over zijn maakproces met zaag en piepschuim en zijn mooiste Best Kept Secret herinnering.

13-05-2022

#4: Rein op 't Root

Op Best Kept Secret draait het natuurlijk om liefde voor muziek maar misschien wel net zo belangrijk: goed, eerlijk en lekker eten. Een van de mannen die daarvoor gaat zorgen is chef Rein op ’t Root van Europizza uit Amsterdam. Deze aflevering schuift hij aan om met ons te praten over het magische huwelijk tussen muziek en eten en hebben we het onder andere over een van zijn flamboyante creaties: Berenklauwijs. Wat? Luisteren maar!

15-04-2022

#3: DJ St. Paul

In deze aflevering schuift Paul Nederveen aan, beter bekend als DJ St. Paul. Als ongekroonde koning van het nachtleven moest hij de afgelopen twee jaar volledig van de automatische piloot. We praten over de mooie inzichten die hem dat brachten, de eerste keer dat hij weer mocht draaien en over de noodzaak van muziek en samen kunnen dansen. Dit jaar kan hij weer doen waar hij het beste in is: het juiste plaatje draaien op het juiste moment. Je hoort hoe hij dat gaat doen op Best Kept Secret deze zomer als host van zijn eigen stage ”The Floor’ en waarom je daar absoluut bij wilt zijn.

1-04-2022

#2: 4B2M

Grote vrienden van de podcast de band 4B2M zijn te gast in de tweede aflevering van Where Music Takes Us! Four Brothers Two Mothers: deze band bestaat uit twee sets broers met roots in Nijmegen. Cas en Teun Hieltjes die je kent van Go Back To The Zoo en Rocco en Jimmi Hueting van De Staat en Joe Goes Hunting. Wij zijn in ieder geval groot fan, hun eerste single ‘This Is Happening’ is ook de intro tune van onze podcast. Iedere introductie over deze podcast schiet te kort dus het advies luidt: gewoon luisteren en laat je verrassen!

17-02-2022

#1: WIES en het Best Kept Secret team

In de eerste aflevering te gast: Jeanne van de band WIES. We spreken met haar over hun nieuwe album, het schrijfproces en jawel een primeur: een nieuwe single! En we nemen een kijkje achter de schermen en gaan in gesprek met het team achter het festival: Maurits Westerik, de festivaldirecteur en marketing manager Sjoerd Huismans. Hoe is het om al twee jaar on hold te moeten staan met de organisatie van het drie-daagse festival? Maar ook een frisse blik vooruit: wat is er de afgelopen twee jaar wél gebeurd en wat gaan we daarvan terugzien op het festival?

03-02-2022