Other Echo

Other Echo is een podcast gemaakt voor en door producers en voor iedereen die geïnteresseerd is in muziekproductie. Iedere maand praat Ashley Haak a.k.a. Luna Ludmila met interessante gasten over muziek, maar vooral muziek maken. Van workflow tot nerdtalk. Van inspiratie tot aan nieuwe releases.

Other Echo is een platform met workshops rondom alles wat met muziekproductie te maken heeft. Op other-echo.com vind je het gehele aanbod van (live & on demand) workshops die eraan komen.

Abonneer je op deze podcast via:

Spotify | Apple Podcasts | Deezer | Soundcloud

#2: Mary Lake

In gesprek met Mary Lake. Deze Amsterdamse producer en DJ schakelt moeiteloos tussen techno, electro en leftfield electronica. Toen ze in 2017 – na een verblijf in Londen – terugkeerde in Amsterdam won ze in een sneltreinvaart aan terrein in de Nederlandse clubscene. We spreken Mary over haar geschiedenis, haar struggles tijdens het produceren, haar workflow, favoriete plugin(s) en meer!

07-01-2022

#1: Anil Aras & Locklead

We trappen af met twee heren die met hun energieke sound al jarenlang niet meer zijn weg te denken uit de Nederlandse house en techno scene. Ze draaien, produceren en vormen samen de live-act Phreaks Of Visions. Zowel solo en als duo zijn ze in staat iedere club of festival vakkundig te slopen. We praten o.a. over hun solo carrières, Phreaks Of Visions, hun beste en slechtste live shows. Daarnaast praten we natuurlijk over het Utrechtse Slapfunk Records, aankomende nieuwe releases en hun vriendschap.

01-12-2021