Tijdens Footprints worden traditionele en moderne geluiden vermengd met invloeden uit verre windstreken. Het programma volgt de voetsporen die ons van het bekende pad wegleiden, en naar een plek brengen waar avontuurlijke muziek alle ruimte krijgt. Tijdens de eerste editie van het festival in 2019 sprak journalist Leendert van der Valk met verschillende muzikanten en creatieve makers zoals Khruangbin, Ammar 808 en Altin Gün.

Abonneer je op deze podcast via: Spotify | Deezer | Apple Podcast | Soundcloud


#1: Khruangbin & Jungle By Night

Tijdens Footprints Festival sprak journalist Leendert van der Valk met verschillende creatieve makers die betrokken waren bij het festival. In het eerste deel van deze podcast spreekt hij met Mark Speer (Khruangbin) en Gino Groeneveld (Jungle By Night).

26-01-2019

#2: Altin Gün & Margaux Carpentier

Tijdens Footprints Festival sprak journalist Leendert van der Valk met verschillende creatieve makers die betrokken waren bij het festival. In de tweede aflevering van deze podcast spreekt hij met Ben Rider (Altin Gün) en Margaux Carpentier (ontwerpster Footprints artwork).

26-01-2019

#3: Ammar 808 & Ramses 3000

Tijdens Footprints Festival sprak journalist Leendert van der Valk met verschillende creatieve makers die betrokken waren bij het festival. In de derde aflevering van deze podcast spreekt hij met met Yannick Verhoeven (Ramses 3000) en Sofyann Ben Youssef (Ammar 808).

26-01-2019