Walk The (On)Line - Live in TivoliVredenburg (2021)

In twee uitzendingen nemen we je mee op een unieke virtuele tour door ons gebouw. Hierbij bieden we muzikanten, bands en ensembles van eigen bodem een online podium. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen, zie je hoe het met TivoliVredenburg gesteld is in coronatijd, maar kijk en luister je natuurlijk naar heel veel muziek!

Walk The (On)line #1

TivoliVredenburgs huis-dj St. Paul neemt je mee door ons gebouw voor een kijkje achter de schermen, maar toch vooral voor vier liveconcerten. In de Ronda staat Personal Trainer, de stevige Nederlandse indierockband rondom Willem Smit, ook bekend van Canshaker Pi. Op naar de Grote Zaal, waar je het Amsterdam Sinfonietta aan het werk hoort. Klassieke muziek dus, met werken van Bach, Goljiov en Schulhoff. In de Pandora speelt Elias Mazian, maker van de romantische Neder-synthpopplaat Vrij Van Dromen (2020). We sluiten af met spannende jazz in de Hertz van Kika Sprangers (saxofoon) & Wolfert Brederode (piano).

Walk The (On)line #2

We nemen je mee door ons gebouw voor een kijkje achter de schermen, maar toch vooral voor drie spoken word-optredens en drie liveconcerten. In de Grote Zaal slaan luitist David Mackor en de Canadese sopraan Elisabeth Hetherington de handen ineen. Het podium van de Ronda is voor Sophie Straat, de zangeres van het moderne Amsterdamse levenslied, die bij haar laatste nummer wordt bijgestaan door de Haagse electropopsensatie Goldband. We sluiten af met de hypnotiserende muziek van het Amsterdams Andalusisch Orkest, dat met zes man aantreedt in de Hertz.

Wil je meer concertregistraties bekijken? Ga naar Studio TivoliVredenburg voor ons uitgebreide online archief of abonneer je op ons YouTube kanaal.