Lunchpauzeconcerten

Vrijwel elke vrijdag vinden er twee gratis lunchpauzeconcerten plaats in TivoliVredenburg: een klassieke variant en een concert in het teken van jazz. Hierbij betreden veelbelovende musici van Nederlandse muziekopleidingen het podium.

Lunchpauzeconcert Klassiek: Mise en Scene

Tijdens dit lunchpauzeconcert brengen zangers van het HKU Utrechts Conservatorium liederen ten gehore van onder meer Mozart, Hahn en Tsjaikovski, onder begeleiding van pianist Jeroen Sarphati, cellist Gala Lozynska en Jörn Boysen op klavecimbel.

Lunchpauzeconcert Jazz: Bert van den Brink

Tijdens dit lunchpauzeconcert hoor en zie je pianist Bert van den Brink samen met twee studenten van het Utrechts conservatorium. In duosetting speelt Van den Brink een divers programma met zangeres Fenne Scholte en Alex van der Spek op gitaar.

Lunchpauzeconcert Jazz: Willem Abelen Quartet

Tijdens dit lunchpauzeconcert hoor je het Willem Abelen Quartet. Lyrische, catchy melodieën en rijke jazzharmonieën over een stevige groove, waarbij er veel ruimte is voor virtuositeit, samenspel en improvisatie.

Lunchpauzeconcert: Lizet Aviva

Tijdens dit lunchpauzeconcert hoor je singer-songwriter Lizet Aviva, bijgestaan door Django Trienes op gitaar en lapsteel. Lizet schrijft liedjes over het ontgroeien van het verleden en een dromer zijn in een snel draaiende wereld. Droom tijdens je lunchpauze even weg bij haar warme, open stem en het folky gitaarspel.

Lunchpauzeconcert Jazz: Heemin Chae Trio

Tijdens dit lunchpauzeconcert hoor je de Koreaanse jazzpianist Heemin Chae. Met haar trio speelt ze een mix van traditionele jazzstandards en moderne jazz, live vanuit onze Grote Zaal.

Lunchpauzeconcert Klassiek: Alexander Warenberg

In dit lunchpauzeconcert brengt cellist Alexander Warenberg werken ten gehore van Bach en Prokofjev, samen met pianiste Nathalia Milstein, live vanuit onze Grote Zaal.

Lunchpauzeconcert Jazz: Concentric

De composities van jazztrio Concentric klinken vaak speels, lief en rustgevend. Originele composities worden afgewisseld met groepsimprovisatie op basis van een thema. Deze combinatie van geschreven en geïmproviseerd materiaal vormt het klankpalet van Concentric – uitgevoerd door pianist Lida Brouskari, bassist Minas Vakaloudis en drummer Jonas Kroese.

Lunchpauzeconcert Klassiek: Prins Claus Conservatorium

Bij dit klassieke lunchpauzeconcert speelt de slagwerkklas van het Prins Claus Conservatorium een aantal werken rond de thema’s Dances, Stories and Rituals. Vanwege de coronamaatregelen niet bij ons, maar live vanuit Groningen!

Lunchpauzeconcert Jazz: D’Orange

Jazzband D’Orange bestaat uit zes talentvolle muzikanten van het Utrechtse Conservatorium. Met muzikale invloeden van Braziliaanse muziek tot jazz, vormt het zelfgeschreven programma een geheel eigen, catchy geluid. Tijdens dit concert hoor je onder andere voorproefjes van hun eerste EP.

SUPPORT STUDIO TIVOLIVREDENBURG

Met een donatie aan TivoliVredenburg maak je deze livestream mede mogelijk. Kies zelf een bedrag en doneer eenvoudig via Tikkie.