Colin Benders & Boris Acket: Residency - Live in TivoliVredenburg (2020)

Tijdens de volledig geïmproviseerde sets van Colin Benders springen de klanken van ambient tot explosieve electro of experimentele techno en leidt elke tweak aan het modulaire beest van Colin tot een nieuwe afslag in hypnotiserende en stuwende sferen. Boris Acket - bekend van zijn werk voor onder andere DGTL en De School – zorgt voor een indrukwekkende visuele setting die aansluit op de unieke, seated opstelling van Ronda.

Residency

Met Residency creëerden we voor Colin Benders en Boris Acket een pop-up vrijplaats waarmee ze onze Ronda een week lang naar hun hand konden zetten.

Tijdens de volledig geïmproviseerde sets van de Utrechter sprongen de klanken van ambient tot explosieve electro of experimentele techno. Boris Acket – bekend van zijn werk voor onder andere DGTL en De School – zorgde voor een indrukwekkende visuele setting die aansluit op de unieke, seated opstelling van Ronda.

Wil je meer concertregistraties bekijken? Ga naar Studio TivoliVredenburg voor ons uitgebreide online archief of abonneer je op ons YouTube kanaal.