Studio TivoliVredenburg

Voor een dagelijkse dosis TivoliVredenburg hoef je je huis niet meer uit. Studio TivoliVredenburg is je one stop shop voor het mooiste archiefmateriaal, splinternieuwe podcasts en de perfecte playlist. Ook volg je hier live onze streams - van 24/7 onze favoriete muziek tot vette concertregistraties. Kijk en luister waar je maar wil!

LIVE OM 20:00

Science Café Utrecht: Hoe machtig zijn sociale media?

Het Science Café is een programma van Studium Generale van de Universiteit Utrecht.

De Netflix-documentaire The Social Dilemma is een wereldwijde hit. Experts schetsen er een ontluisterend beeld van de techwereld, waar geld verdienen het doel is, onze data het product, en manipulatie het middel. Zijn de gevolgen van sociale media echt zo desastreus en ontwrichtend? Met o.a. mediawetenschapper prof. dr. José van Dijck (UU) en communicatiewetenschapper dr. Brahim Zarouali (UvA).

LIVE 24/7

Internetradio

Ons radiostation is 24/7 live te beluisteren via deze pagina of de app. Wanneer er geen aanvullend programma is hoor je muziek zoals je die gewend bent van ons café en restaurant Het Gegeven Paard. Gecureerd door onze programmeurs en een perfecte soundtrack tijdens het werken, studeren of borrelen!

SUPPORT STUDIO TIVOLIVREDENBURG

Met een donatie aan TivoliVredenburg maak je onze livestreams mede mogelijk en steun je de artiest. Kies zelf een bedrag en doneer eenvoudig via Tikkie.