Support your locals: Vishandel Gebr. de Graaf

 

In deze tijd vinden we het belangrijk om Utrechtse ondernemers in het zonnetje te zetten. Ook nu er steeds meer versoepelingen zijn, kunnen de Utrechtse locals jouw steun goed gebruiken. Een levendige (binnen)stad vinden we tenslotte allemaal fijn. Regelmatig stellen we een lokale ondernemer aan je voor aan de hand van vijf vragen.

Deze week: Vishandel Gebr. De Graaf, onze favoriete vishandel op de markt op het Vredenburgplein waar onze horecacollega's normaal gesproken zo goed als elke week een visje gingen halen na een nachtdienst bij wijze van late snack (of ontbijt). Tijdens het spitsuur op zaterdagmiddag maakt Cora – het altijd vrolijke uithangbord van de vishandel  – tijd om even wat vragen te beantwoorden.

Wat is je connectie met TivoliVredenburg?
Jullie zitten in m’n hart! We missen het wel. Elke zaterdagochtend zijn jullie de eersten aan de kraam. Soms bellen jullie zelfs al eerder om te vragen ‘of ze al zwemmen’ (of het frituurvet voor de kibbeling al aan staat). Die drukte in de vroege ochtend zorgt er voor ons voor dat er meteen voor een hele dag sfeer is.

Wat doet Vishandel Gebr. De Graaf in tijden van corona?
Wij zijn gewoon open gebleven. Het is wel een hele poos rustig geweest, maar gelukkig merken we dat de boel weer tot leven komt.

Hoe kunnen we Vishandel Gebr. De Graaf steunen?
Door gewoon elke zaterdag lekker je visje bij ons te komen halen! Op woensdag staan we trouwens ook op het Vredenburg en je kunt ons zelfs op dinsdag bij Smaragdplein en op vrijdag in Kanaleneiland vinden.

Heb je nog tips om deze tijd door te komen?
Doe wat je leuk vindt! Het is allemaal al moeilijk zat, dus besteed vooral je tijd aan waar je echt gelukkig van wordt.