Support your locals: Vishandel Gebr. de Graaf

16-7-2020
 

Tijdens de coronacrisis kunnen de Utrechtse locals jouw steun goed gebruiken. Daarom stellen wij regelmatig een lokale ondernemer aan je voor aan de hand van een aantal vragen. Deze editie: Vishandel Gebr. De Graaf, onze favoriete vishandel!

Onze horecacollega's halen zo goed als elke week een visje op de markt op het Vredenburgplein, na een nachtdienst bij wijze van late snack (of ontbijt). Tijdens het spitsuur op zaterdagmiddag maakt Cora – het altijd vrolijke uithangbord van de vishandel  – tijd om even wat vragen te beantwoorden.

Wat is je connectie met TivoliVredenburg?
Jullie zitten in m’n hart! We missen het wel. Elke zaterdagochtend zijn jullie de eersten aan de kraam. Soms bellen jullie zelfs al eerder om te vragen ‘of ze al zwemmen’ (of het frituurvet voor de kibbeling al aan staat). Die drukte in de vroege ochtend zorgt er voor ons voor dat er meteen voor een hele dag sfeer is.

Wat doet Vishandel Gebr. De Graaf in tijden van corona?
Wij zijn gewoon open gebleven. Het is wel een hele poos rustig geweest, maar gelukkig merken we dat de boel weer tot leven komt.

Hoe kunnen we Vishandel Gebr. De Graaf steunen?
Door gewoon elke zaterdag lekker je visje bij ons te komen halen! Op woensdag staan we trouwens ook op het Vredenburg en je kunt ons zelfs op dinsdag bij Smaragdplein en op vrijdag in Kanaleneiland vinden.

Heb je nog tips om deze tijd door te komen?
Doe wat je leuk vindt! Het is allemaal al moeilijk zat, dus besteed vooral je tijd aan waar je echt gelukkig van wordt.