Naar agenda

'Krenten uit de pap' Podcast

In onze podcast 'Krenten uit de Pap' gaat podcastmaker David Achter de Molen maandelijks in gesprek met TivoliVredenburgers over ons programma, muziek, highlights en heel veel meer!

 

Juni 2018: Frans Vreeke over 4,5 jaar TivoliVredenburg

In deze podcast blikt Frans Vreeke terug op de afgelopen jaren in TivoliVredenburg, in augustus stapt hij op als algemeen directeur. Frans bespreekt de roerige eerste jaren met een geluidslek en een miljoenentekort, en andere uitdagingen, zoals de landelijke discussie over een cowboys en indianen-thema van kinderfestival My First Festival. Tegelijkertijd werden alle verwachtingen afgelopen jaar ruimschoots overtroffen met ruim 1750 evenementen en meer dan een miljoen bezoekers. Uiteraard blikt Frans ook terug op zijn verschillende muzikale hoogtepunten, zoals rapper Nas, accordeonist Vincent van Amsterdam, John Coffey bij het openingsconcert Check 1-2, twee concerten van Wilco, en veel meer.

Abonneer je op onze podcasts via iTunes, Stitcher of Soundcloud:

 

 

April 2018: Transition Festival

14 april staat TivoliVredenburg geheel in het teken van het Transition Festival, dat in samenwerking met North Sea Jazz wordt georganiseerd. Guy van Hulst (programmeur jazz) en Brent Oostrum (programmeur/marketeer) bespreken hun tips voor het festival, zoals de Noorse jazzformatie Jaga Jazzist, de invloedrijke fusion-gitarist Pat Martino, en Cameron Graves, een van de oprichters van de West Coast Get Down, het collectief muzikanten uit Los Angeles waar onder meer Kamasi Washington en Miles Mosley uit voort kwamen.

Abonneer je op onze podcasts via iTunes, Stitcher of Soundcloud:

 

 

Maart 2018: het nieuwe klassieke seizoen '18-'19

Programmeur Peter Tra en marketeer Eva Huisman in gesprek over het klassieke programma van TivoliVredenburg. Met de highlights van maart en een vooruitblik naar het nieuwe klassieke seizoen '18-'19.

Abonneer je op onze podcasts via iTunes, Stitcher of Soundcloud:

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord