menu zoeken
Naar agenda

Sjostakovitsj Kwartetten door Quatuor Danel

Vanaf 26 t/m 28 oktober speelt Quatuor Danel alle vijftien Strijkkwartetten van Sjostakovitsj in kamermuziekzaal Hertz. Elk concertdeel van tevoren uitgelicht in zowel woord als beeld. 

Muziek vertelt de geschiedenis
Met een een tijdsspanne van bijna veertig jaar geven de Strijkkwartetten van Sjostakovitsj een gedetailleerd kijkje in het leven van deze Russische componist. Hij begon er laat mee - 32 jaar oud was hij - en ze lijken onbezorgder, emotioneler en persoonlijker dan we van hem gewend zijn. Maar Sjostakovitsj zou Sjostakovitsj niet zijn zonder de dubbele, cynische bodem die hij in zijn muziek verwerkte...

De hele cyclus bijwonen?
De complete Strijkwartettencyclus is ook verkrijgbaar als voordelige serie (15% korting). Klik hier om de serie te bestellen.

Eten en drinken
Iets eten of drinken voor of na de Sjostakovitsj Kwartetten? In ons restaurant Danel bent u van harte welkom voor lunch, borrel en diner. Naast de standaard kaart met Franse gerechtjes, heeft Danel speciaal voor de gelegenheid ook een Russisch menu samengesteld! Meer informatie vindt u hier.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord