Sunday Afternoon Jazz

Perfect voor de luie zondagmiddag

Scroll naar beneden voor de concerten in deze serie. Via onderstaande button kun je de volledige Sunday Afternoon Jazzserie aanschaffen.

Wil je niet de hele serie bezoeken, maar wel minimaal vier losse Sunday Afternoon Jazzconcerten? Stel je eigen serie samen en profiteer van 15% korting!

De aanvangstijd van de Sunday Afternoon Jazzconcerten is vervroegd naar 15:00 uur.

v.a. € 160 incl. servicekosten

Concerten in deze serie

zondag 10 oktober 2021

The Quartet-NL: Piet Noordijk Tribute

Sunday Afternoon Jazz

Op 8 oktober 2021 is het tien jaar geleden dat altsaxofonist Piet Noordijk overleed. Tijdens dit concert wordt Piet op juiste wijze geëerd: met een ode aan de meestersaxofonist door altsaxofonist Benjamin Herman, pianist Peter Beets, bassist Ernst Glerum en drummer Han Bennink (The Quartet-NL), die allemaal met Piet hebben samengespeeld.

Bekijk dit concert
zondag 24 oktober 2021

Jasper Blom & Pablo Held

Sunday Afternoon Jazz

Tenorsaxofonist en bandleider Jasper Blom is een van de meest harmonisch vernieuwende en veelzijdige instrumentalisten in de jazzscene. Hij won de Buma Boy Edgar Prijs, tweemaal de European Jazz Award, en speelde met sterren als Lee Konitz, Chet Baker, George Duke en Randy Crawford. Voor dit concert nodigt hij de Duitse pianist Pablo Held uit.

Bekijk dit concert
zondag 31 oktober 2021

Linda May Han Oh Quartet

Sunday Afternoon Jazz

Bassist Linda May Han Oh is geboren in Maleisië, opgegroeid in West-Australië, maar haar muziek ademt de jazz van haar huidige woonplaats New York. Niet gek, gezien ze daar in bands speelde met o.a. Joe Lovano, Steve Wilson, Vijay Iyer, Dave Douglas en Kenny Barron. Deze avond treedt ze op met haar kwartet, en zien we haar op zowel elektrische bas als contrabas.

Bekijk dit concert
zondag 21 november 2021

Rembrandt Frerichs Trio

Sunday Afternoon Jazz

Het Rembrandt Trio houdt meer van spelen dan van regeltjes. Met tours over de hele wereld en samenwerkingen met verschillende jazzpioniers probeert deze band de jazz telkens een nieuwe richting in te duwen. Zo deelde het trio het podium met grootheden als Chick Corea en Europese topmusici als Paolo Fresu, Vincent Peirani en Norma Winstone.

Bekijk dit concert
zondag 28 november 2021

Kika Sprangers & Irene Reig

Sunday Afternoon Jazz

Alto For Two is een gloednieuw project van twee opvallende Europese jazztalenten: de Nederlandse componist-saxofonist Kika Sprangers en de Spaanse componist-saxofonist Irene Reig.

Bekijk dit concert
zondag 12 december 2021

Jef Neve - Mysterium

Sunday Afternoon Jazz

In een wereld waar kennis en spullen op afroep beschikbaar zijn, heeft de Belgische pianist Jef Neve juist behoefte aan mysterie. Voor zijn nieuwe album Mysterium zoekt Neve de fantasiewereld op: daar waar verrassingen nooit ver weg zijn. Voor deze albumpresentatie neemt Neve muzikanten mee die tot de crème de la crème van de Europese jazz en klassieke muziek horen.

Bekijk dit concert
zondag 19 december 2021

Maarten Hogenhuis & Nationaal Jeugd Jazz Orkest

Sunday Afternoon Jazz

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest komt naar Utrecht met een door componist/saxofonist Maarten Hogenhuis op maat geschreven, eclectisch programma op het snijvlak van jazz en pop.

Bekijk dit concert