Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Roots & Folk

Exclusief Ramblin' Roots Festival

Soms komt juist muziek die fluisterzacht is keihard binnen en hebben kleine liedjes maximaal effect. De musici die optreden in deze serie zijn stuk voor stuk uitgekozen om hun zeggingskracht.

vanaf € 100

Serieverkoop gestopt

Inclusief servicekosten.

Concerten in deze serie

maandag 18 november 2019

Guy Davis

Voetstampende blues a la Robert Johnson

De Amerikaanse bluesman Guy Davis is een veelzijdig artiest: hij is zanger, gitarist en banjospeler, maar ook acteur en schrijver.

Bekijk dit concert
woensdag 22 januari 2020

Sam Baker

Townes Van Zandt en John Prine-achtige folksongs

De Amerikaanse singer-songwriter Sam Baker levert al vijf albums lang folksongs af in de traditionele zin van het woord, met verhalende teksten die hij met zijn rasperige stem al praatzingend ten gehore brengt.

Bekijk dit concert
donderdag 13 februari 2020

David Luning

Rauwe roots in de lijn van Ryan Adams en Ray LaMontagne

De Amerikaanse singer-songwriter David Luning speelde en luisterde vroeger alleen stevige rock, maar toen vrienden hem muziek van John Prine lieten horen, besloot hij de rootsrichting in te slaan.

Bekijk dit concert
woensdag 11 maart 2020

Dayna Kurtz

Moderne Nina Simone combineert jazz, blues, folk en chanson

De Amerikaanse singer-songwriter Dayna Kurtz beweegt zich als een soort moderne Nina Simone soepel tussen jazz, blues, folk en chanson.

Bekijk dit concert
donderdag 9 april 2020

Birds Of Chicago

Americana gecombineerd met swingende rock/soul

Het Amerikaanse rootscollectief Birds Of Chicago combineert americana met swingende rock/soul. Aan het hoofd staat het echtpaar JT Nero (ex-JT and The Clouds) en Allison Russell (ex-Po’ Girl), dat met hun uitstekende (samen)zang elk nummer naar een hoger plan tilt.

Bekijk dit concert
donderdag 23 april 2020

Chip Taylor

Levende legende, maakte al 40 albums en schreef talloze classics

De 78-jarige Amerikaanse songschrijver Chip Taylor heeft minstens twee klassiekers op zijn naam staan: Angel Of The Morning van Merrilee Rush en Wild Thing van The Troggs.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Keuzeabonnement