Orgel inclusief keuzeconcert

De orgelserie keert terug in TivoliVredenburg, de enige concertzaal ter wereld met een volwaardig barokorgel. Drie jonge organisten werpen een licht op de eindeloze mogelijkheden van het orgel.

v.a. € 70 Inclusief servicekosten.

Concerten in deze serie

zaterdag 19 december 2020

Minimal music op het orgel

Door Laurens de Man

De 27-jarige Laurens de Man maakte eerder grote indruk tijdens Pieces of Tomorrow en het Hart & Ziel Festival 2019. Zestiende-eeuwse ostinatopatronen combineert hij nu met de repetitieve structuren van minimalrepertoire.

Bekijk dit concert
zaterdag 6 februari 2021

Improvisaties bij stomme film Battling Butler

Door Geerten Liefting op het orgel

In de begindagen van de stomme film zouden de projectoren zo luid hebben gerateld dat het alleen daarom al prettig was dat er livemuziek klonk. Het imposante filmorgel, voorzien van

Bekijk dit concert
maandag 5 april 2021

Filmconcert King of Kings

Film met live orgelbegeleiding

King of Kings is een blockbuster uit 1927 van de legendarische filmmaker Cecil B. DeMille over leven en lijden van Jezus Christus. Organist Berry van Berkum begeleidt de film met live-orgelmuziek.

Bekijk dit concert
zaterdag 8 mei 2021

Bach op het orgel

Door Matthias Havinga en Marcel Ponseele

Concertorganist Matthias Havinga is een meester in de directe overdracht van emoties en muzikaliteit. Havinga speelt solostukken en treedt op als begeleider van barokvirtuoos Marcel Ponseele en topgambist Romina Lischka.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Stel samen