Nederlands Kamerkoor

Ook in het nieuwe seizoen trekt het Nederlands Kamerkoor in zijn thuisstad Utrecht weer alle registers open. Van klassiekers tot experimenten en van groots tot intiem.

v.a. € 168 Inclusief servicekosten.

Serieverkoop gestopt

Concerten in deze serie

zaterdag 31 oktober 2020

De tranen van Petrus

Nederlands Kamerkoor

In De tranen van Petrus plaatst het Nederlands Kamerkoor Orlando di Lasso’s meesterwerk in actuele context.

Bekijk dit concert
maandag 21 december 2020

Weihnachts-Oratorium

Nederlands Kamerkoor

Na een succesvolle uitvoering in 2017 brengen het Nederlands Kamerkoor en Concerto Köln opnieuw gezamenlijk het Weihnachts-Oratorium ten gehore.

Bekijk dit concert
donderdag 14 januari 2021

Bruckners Mis in e met Hartmut Haenchen

Nederlands Kamerkoor

Bruckners Mis in e stond al langere tijd op de wensenlijst van het Nederlands Kamerkoor. Met de blazers van het Nederlands Philharmonisch Orkest onder leiding van hun eigen oud-chefdirigent Haenchen belooft het een wel heel bijzondere uitvoering te worden.

Bekijk dit concert
vrijdag 19 februari 2021

Taverner & Tavener

Nederlands Kamerkoor in de Pieterskerk

Het Nederlands Kamerkoor en gastdirigent Peter Phillips hebben een bijzondere band. De oprichter en dirigent van de Tallis Scholars is vermaard om zijn inspirerende interpretaties van sacrale koormuziek uit de Renaissance.

Bekijk dit concert
donderdag 18 maart 2021

Requiem van Fauré

Amsterdam Sinfonietta en Nederlands Kamerkoor

Het Nederlands Kamerkoor en Amsterdam Sinfonietta voeren het requiem van Fauré uit: ze dompelen het publiek onder in een meeslepende mix van zang en muziek, waarbij het koor in de zaal staat opgesteld.

Bekijk dit concert
dinsdag 23 maart 2021

Johannes-Passion

Nederlands Kamerkoor

Never change a winning team, moeten het Nederlands Kamerkoor en Concerto Köln hebben gedacht. Deze twee ensembles vormen de perfecte combinatie voor de barokklassiekers die de kerkelijke feestdagen luister bijzetten.

Bekijk dit concert
woensdag 5 mei 2021

Rautavaara’s Vespers van de toendra

Nederlands Kamerkoor

Toen de Finse componist Einojuhani Rautavaara als kleine jongen een orthodoxchristelijk klooster bezocht, maakte dat diepe indruk. Wellicht is daar ook de hang naar mystiek uit voortgekomen die in zijn stukken weerklinkt.

Bekijk dit concert
zaterdag 15 mei 2021

Nederlands Kamerkoor

#uncut

De keiharde én poëtische voorstelling #uncut vertelt het verhaal van Vivian, een transvrouw. Ze kijkt terug op een transitie die niet alleen moedig was, maar haar ook voor problemen stelt.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Stel samen