Minimal Music

Stuwende klankpatronen, repetitieve ritmes: met minimale middelen maximaal effect bereiken, dat is de kunst van minimal music. Muziek die de geest aanscherpt of je lekker laat wegdromen.

v.a. € 112 Inclusief servicekosten.

Concerten in deze serie

zondag 11 oktober 2020

Polo de Haas speelt Canto Ostinato

De 87-jarige pianist Polo de Haas komt nog een keer bij ons langs met zijn lijfstuk, Canto Ostinato van Simeon ten Holt.

Bekijk dit concert
zondag 1 november 2020

Grooves & Patterns

Minimal premières door Mallet Collective

Het jonge, virtuoze Mallet Collective bestaat voor minimalbegrippen uit een inmiddels klassiek kwartet: twee vibrafoons en twee marimba’s. Een bezetting met de perfecte sound voor aanstekelijke grooves en fascinerende patronen. 

Bekijk dit concert
donderdag 3 december 2020

Kronos Quartet

Het bekendste hedendaagse muziekensemble ter wereld

Het Kronos Quartet is ongetwijfeld het bekendste hedendaagse muziekensemble ter wereld. Het kwartet, in 1973 door violist Dave Harrington opgericht, staat bekend om zijn levendige performances en onalledaagse repertoirekeuze.

Bekijk dit concert
zondag 14 februari 2021

Herz Ensemble

Kate Moore & Friends

The Crow and Other Short Stories van de Australisch-Nederlandse componist Kate Moore is geïnspireerd op de epische verhaalcycli van de Keltische mythologie: The Canterbury Tales, Beowulf en de Proza-Edda.

Bekijk dit concert
zaterdag 13 maart 2021

Pieces of Tomorrow Festival

An introduction to classical music

Bij Pieces of Tomorrow komen pop en klassiek samen. Grootse én intieme klassieke muziek, in popsferen, met een biertje, zonder dresscode, en met host St. Paul.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Stel samen