Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Internationale Topensembles 2

Het zwaartepunt bij Internationale Topensembles 2 ligt bij strijkkwartetten en strijkorkesten. Uitstapjes naar de Grote Zaal maken het mogelijk om verschillende vleugels tijdens één concert te beluisteren.

vanaf € 143

Bestel serie

Inclusief servicekosten.

Concerten in deze serie

maandag 30 september 2019

Alexander Melnikov

Vijf piano's, vijf componisten

Het publiek zit rondom, terwijl meesterpianist Melnikov vijf instrumenten om en om bespeelt op het maximale podium van de Grote Zaal.

Bekijk dit concert
maandag 4 november 2019

Schumann Quartett

Mozart, Berg en Grieg

Het viertal is nu in zijn volle glorie te horen in ‘solowerken’ voor kwartet. Daaronder Griegs Eerste Strijkkwartet met zijn schitterende klankeffecten.

Bekijk dit concert
vrijdag 27 december 2019

Janine Jansen & Friends

Openingsconcert Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht

Nu het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht terugkeert naar de kerstperiode, maakt ook Janine Jansen opnieuw haar opwachting.

Bekijk dit concert
zondag 16 februari 2020

Amsterdam Sinfonietta & Thomas Hampson

An die ferne Geliebte

Eerder toerden Amsterdam Sinfonietta en bariton Thomas Hampson langs concertzalen in Europa. Het vervolg is een romantisch liefdesprogramma met Strauss-liederen en Beethoven.

Bekijk dit concert
maandag 11 mei 2020

Brentano String Quartet

Bach, Beethoven en Mendelssohn

Het Brentano Quartet is een van de meest gelauwerde Amerikaanse strijkkwartetten. Rode draad door dit programma is de toonsoort f-klein of f-mineur, die door het kwartet wordt omschreven als duister.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Keuzeabonnement