Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Internationale Topensembles 1

Internationale Topensembles in onze kamermuziekzaal Hertz. Vanwege de ambiance, de uitstraling en intimiteit van een kamermuziekzaal en de nabijheid van de solist.

vanaf € 138

Bestel serie

Inclusief servicekosten.

Concerten in deze serie

dinsdag 29 oktober 2019

Víkingur Ólafsson

Bach

De jonge IJslandse pianist Víkingur Ólafsson levert de meest opmerkelijke en radicale interpretaties sinds Glenn Gould, met wie The New York Times hem vergeleek.

Bekijk dit concert
woensdag 20 november 2019

Jean-Yves Thibaudet & Midori

Schumann, Fauré en Debussy

Jean-Yves Thibaudet en Midori zijn voorbeelden voor generaties musici. Van zo’n duo wil je vier van de allermooiste sonates horen die voor viool en piano zijn geschreven.

Bekijk dit concert
donderdag 12 maart 2020

Brodsky Quartet

Sjostakovitsj, Beethoven en Ravel

TivoliVredenburg en het Brodsky Quartet delen veertig jaar geschiedenis. Met een nieuwe primarius keert het viertal terug naar zijn kernrepertoire.

Bekijk dit concert
donderdag 23 april 2020

Trio Leonskaja, Ferschtman & Koranyi

Schuberts pianotrio's

Elisabeth Leonskaja, de grande dame van de Russische school, en Liza Ferschtman, winnaar van de Nederlandse Muziekprijs, voegen zich bij de Zweedse cellist Jakob Koranyi.

Bekijk dit concert
woensdag 27 mei 2020

Hélène Grimaud

Debussy, Chopin en Satie

Hélène Grimaud staat al jaren volop in de schijnwerpers. In Utrecht krijgen liefhebbers de kans deze wereldster te horen in de intimiteit van een kamermuziekzaal.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Keuzeabonnement