Holland Baroque

Het avontuurlijke barokorkest onder leiding van de bevlogen tweeling Judith (viool) en Tineke (klavecimbel) Steenbrink is vermaard om zijn originele, genre-overstijgende samenwerkingen.

v.a. € 61,50 Inclusief servicekosten.

Concerten in deze serie

zondag 8 november 2020

Holland Baroque meets Avi Avital

Il Mondo del Mandolino

De nauwe samenwerking tussen de gepassioneerde virtuoos Avi Avital en het minstens zo gedreven Holland Baroque staat garant voor een spetterend programma vol vurige barok, mediterrane melodieën en inspirerende improvisaties.

Bekijk dit concert
donderdag 17 december 2020

Holland Baroque

Kloosterkerst - Een 17e-eeuwse kerstnachtmis

Op deze winterse avond trakteert Holland Baroque op stemmige kloostermelodieën uit de zeventiende eeuw. Door de donkere gewelven van de Geertekerk schallen de vijf hemelse vrouwenstemmen.

Bekijk dit concert
zaterdag 13 februari 2021

Holland Baroque meets Rhiannon Giddens

Oude volksvertellingen en countryklassiekers

Afgelopen seizoen stond ze in een uitverkochte Cloud Nine, nu keert ze terug voor een rendez-vous met Holland Baroque: de met Emmy-nominaties overladen Rhiannon Giddens.

Bekijk dit concert
donderdag 8 april 2021

Holland Baroque

Bachs Königin

Bach schreef vele werken voor orgel: prachtige muziek die onterecht in de schaduw van zijn andere werken lijkt te staan. Judith en Tineke Steenbrink trekken de registers open en geven Bachs juwelen door aan orkest.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Stel samen