Seizoenshighlights

In deze serie Highlights willen we graag de aandacht vestigen op een aantal extra bijzondere producties omdat we er trots op zijn dat deze parels in het aanbod zitten.

v.a. € 152 Inclusief servicekosten.

Serieverkoop gestopt

Concerten in deze serie

vrijdag 29 januari 2021

Made in Berlin

Wordt verplaatst

Ray Chen is de smaakmaker van de avond. Aan zijn zijde prijken drie aanvoerders van de prestigieuze Berliner Philharmoniker, onder wie de zeer ervaren kamermusicus Amihai Grosz.

Bekijk dit concert
zaterdag 6 februari 2021

Das Lied von der Erde

wordt verplaatst

Gedurende zijn laatste levensjaren werd Mahler een paar keer hard getroffen door het noodlot. Volhardend schreef hij door aan zijn muziek. Een bloemlezing Chinese poëzie van dichter Hans Bethge inspireerde Mahler tot het diep persoonlijke Das Lied von der Erde.

Bekijk dit concert
woensdag 17 februari 2021

London Philharmonic Orchestra

Dvořák - Symfonie nr. 9

Opgewassen tegen elke uitdaging weet het London Philharmonic juist ook het meest gangbare repertoire iets nieuws mee te geven. Zoals Dvorák’s Negende Symfonie.

Bekijk dit concert
dinsdag 30 maart 2021

Jean-Guihen Queyras & Anne Teresa De Keersmaeker

Mitten wir im Leben sind / Bach cellosuites

In Mitten wir im Leben sind – voor drie dansers, twee danseressen en cellist Jean-Guihen Queyras – gaat choreograaf Anne Teresa de Keersmaeker bijna mathematisch te werk. Het publiek zit rondom dit fascinerende schouwspel.

Bekijk dit concert
woensdag 12 mei 2021

Arcadi Volodos

Schubert, Brahms en Debussy

Arcadi Volodos, die wereldroem vergaarde met onnavolgbare bewerkingen van orkestwerken voor piano tweehandig, kan kwartetten met vijfsterrenrecensies en loftuitingen, ook in Nederland.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Stel samen