Hertz op zondag

De concerten in deze serie zijn afwisselend, niet te zwaar en ze passen bij de ontspannen sfeer van de zondagochtend.

v.a. € 93 Inclusief servicekosten.

Concerten in deze serie

zondag 18 oktober 2020

Rachel Podger & Christopher Glynn

Carl Philipp Emanuel Bach & Mozart

Rachel Podger geldt als vooraanstaand vertolker van muziek uit de Barok en de klassieke tijd. De Britse, die nu voor het eerst optreedt in TivoliVredenburg, won in 2015 als eerste vrouw de prestigieuze Royal Academy of Music Bach Prize.

Bekijk dit concert
zondag 22 november 2020

Hannes Minnaar

Gaspard de la Nuit

Hannes Minnaar gaat de grote uitdagingen niet uit de weg. Als pianist van het Van Baerle Trio speelde hij in TivoliVredenburg alle pianotrio’s van Beethoven ter gelegenheid van het Beethovenjaar.

Bekijk dit concert
zondag 20 december 2020

Martijn Cornet & Ragazze Quartet

Schuberts Winterreise

We naderen de kortste dag en de langste nacht: de winter staat voor de deur. De sfeer van deze donkere dagen voor Kerstmis wordt prachtig verbeeld in Winterreise, een absolute klassieker binnen Schuberts lied-oeuvre.

Bekijk dit concert
zondag 21 februari 2021

Busch Trio

Tsjaikovski pianotrio

Als je in de pers ‘verschrikkelijk goed’ wordt genoemd, dan schept dat verwachtingen. De broers Omri en Ori Epstein en Mathieu van Bellen maken die meer dan waar met een hartstochtelijke interpretatie van een van de meest romantische pianotrio’s van Tsjaikovski uit dat genre.

Bekijk dit concert
zondag 11 april 2021

Ruysdael Kwartet

Janáček en Dvořák

Het Ruysdael Kwartet is een van Nederlands bekendste strijkkwartetten. Eerste violist Joris van Rijn is concertmeester van het Radio Filharmonisch Orkest en nieuwkomer Michael Müller voert de celli van dit orkest aan.

Bekijk dit concert
zondag 23 mei 2021

Isabelle van Keulen Ensemble

Bach meets Tango

In 2011 volgde violist Isabelle van Keulen, ook bekend als jurylid van het tv-programma Maestro, haar hart en richtte een tango-ensemble op. Het kwartet legt zich vooral toe op de tango nuevo (‘nieuwe tango’) van Ástor Piazzolla.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Stel samen