Groot Omroepkoor 75 jaar

Het Groot Omroepkoor is kort na de Tweede Wereldoorlog opgericht en beleeft dit seizoen zijn 75-jarig jubileum. Het is het enige koor in Nederland dat het symfonische koorrepertoire professioneel uitvoert.

In de brochure stond het concert Groot Omroepkoor in de Jacobikerk van 27 november vermeld. Helaas is dit concert helemaal uitverkocht. In de plaats daarvan bieden we het concert Dvořák: Het Bruidshemd op 9 oktober aan.

v.a. € 113 Inclusief servicekosten.

Serieverkoop gestopt

Concerten in deze serie

vrijdag 9 oktober 2020

Schubert Mis nr. 5

Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor

Verlangen, dramatiek, angst en redding: Het bruidshemd voert de luisteraar langs een groot spectrum van emoties.

Bekijk dit concert
vrijdag 12 februari 2021

Haydns Harmoniemesse

Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor

Voor geen enkele andere mis van Haydn is een groter orkest nodig dan voor de Harmoniemesse: de componist nam een volledige houtblazerssectie in de bezetting op.

Bekijk dit concert
vrijdag 19 maart 2021

Groot Omroepkoor zingt Brahms en Bach

AVROTROS Vrijdagconcert

Ook al is de Bijbel de inspiratiebron geweest voor de meeste liederen van vanavond, het wordt allerminst een plechtige aangelegenheid.

Bekijk dit concert
vrijdag 2 april 2021

Mendelssohn: Paulus

Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor

Pasen is traditioneel de tijd van Bach, maar op deze Goede Vrijdag kiezen het Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor een andere invalshoek met Mendelssohns Paulus.

Bekijk dit concert
vrijdag 18 juni 2021

Berlioz: La Damnation de Faust

Slotconcert AVROTROS Vrijdagconcert

Deze ‘légende dramatique’ heeft qua thematiek alles van een grootse tragedie. De oude Faust laat zich wanhopig misleiden door Méphistophélès, die hem eeuwige jeugd, kennis en liefde belooft.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Stel samen