Familieconcerten

Met de hele familie naar een concert? Reserveer de zondagmiddag voor concerten voor jong en oud met slagwerkers, grappenmakers en andere exotische vogels. U kunt deze concerten los bestellen of meenemen in uw eigen keuzeabonnement.

Concerten in deze serie

zondag 7 maart 2021

Meesters van de tijd 5+

Afgelast

Slagwerkgroep Percossa en zangeres/actrice Sofie Habets swingen de pan uit in deze vrolijke familievoorstelling over hoe de minuten uren lijken als je je verveelt en hoe de tijd kan vliegen met de juiste mensen om je heen.

Bekijk dit concert
zondag 4 april 2021

Tinteltijd 7+

Paasconcert Noa Wildschut en Joke van Leeuwen

Samen met accordeonduo TOEAC maken Noa Wildschut en Joke van Leeuwen deze bijzondere paasvoorstelling, met gedichten, verhalen en muziek van Bach, Vivaldi en Piazzolla, en betrekken daarbij ook het publiek.

Bekijk dit concert
zondag 18 april 2021

Het Veterstrikconcert 3+

Een heus popconcert van De Grote Haay

Het Veterstrikconcert is een heus popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren.

Bekijk dit concert
zondag 18 april 2021

De West Zuid Story 8+

Twee scholen strijden om een plek in een internationale schoolmusicalwedstrijd. Hoofdprijs: West Side Story spelen op Broadway. De twee rivaliserende hoofdrolspeelsters worden
smoorverliefd, maar de relatie tussen deze Maria’s moet geheim blijven.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Stel samen