Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

AVROTROS vrijdagconcerten

Al veertig jaar luiden we het weekend in met het AVROTROS Vrijdagconcert. Dit seizoen start de nieuwe chef-dirigent van het Radio Filharmonisch Orkest: Karina Canellakis.

Series in deze categorie

AVROTROS - Muzikale Meesterwerken

In deze serie krijgen luisteraars het neusje van de zalm uit de klassieke muziek van de afgelopen drieënhalve eeuw voorgeschoteld, van Johann Sebastian Bach tot James MacMillan.

Bekijk serie

AVROTROS - Klassiek 1

In deze serie treden grote orkesten en koren aan. Oorspronkelijk zat het Requiem van Verdi, het slotconcert, in deze serie. Wegens overweldigende belangstelling hebben we dat concert moeten vervangen voor Winnipeg

Bekijk serie

AVROTROS - Klassiek 2

Het Radio Filharmonisch Orkest zet alleen of met het Groot Omroepkoor partituren uit Rusland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Nederland op de lessenaars.

Bekijk serie

AVROTROS - Groot Omroepkoor

Het Groot Omroepkoor brengt de mooiste vocale meesterwerken én verruilt de Grote Zaal eenmalig voor de Jacobikerk voor een prachtig acapella-concert. Een bijzondere belevenis.

Bekijk serie

AVROTROS - Vocaal

De mooiste vocale werken in een serie verzameld, waaronder Ein deutsches Requiem van Brahms en Monteverdi's Mariavespers. Oorspronkelijk zat het Requiem van Verdi, het slotconcert, in deze serie. Wegens overweldigende belangstelling

Bekijk serie

AVROTROS - Radio Filharmonisch Orkest

Het Radio Filharmonisch Orkest is al veertig jaar huisorkest in de Utrechtse omroepseries en staat centraal in een mooie bundel van vier concerten.

Bekijk serie

AVROTROS - Poëzie

In deze serie hoort u de magie tussen muziek en poëzie, met op het programma werken van onder andere Berlioz, Strauss, Mahler en Sibelius.

Bekijk serie