Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Senior Medewerker Financiële Administratie

TivoliVredenburg heeft als missie om open te zijn. Wij zijn van en voor iedereen. Daarom zoeken wij actief naar nieuwe collega’s die vanuit verscheidenheid in afkomst en achtergrond een kleurrijk palet aan talenten met zich meebrengen. Herken jij jezelf hierin? Kom ons dan verrassen en verrijken en reageer!

Wij zijn TivoliVredenburg
In het Utrechtse TivoliVredenburg komen alle muzieksoorten aan bod onder één dak. Dat kom je nergens anders tegen. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Ze komen voor een lunchpauzeconcert of een dansnacht, voor pop of jazz, voor hun favoriete dirigent of gewoon voor een koffiedate. Naast de circa 1250 concerten organiseren we ruim 200 zakelijke evenementen zoals congressen, feesten, productpresentaties en seminars. TivoliVredenburg heeft zes concertzalen en diverse horecaoutlets en meer dan een miljoen bezoekers weten jaarlijks de weg naar onze zalen en onze horeca midden in het centrum van Utrecht te vinden. De organisatie bestaat uit een flexibel team; een vaste kern van 150 personen en een flexibele schil van ruim 400 medewerkers.

Wij zoeken
Voor de afdeling Financiële Administratie zijn wij op zoek naar een senior medewerker Financiële Administratie. Je hebt een breed takenpakket waarin je verantwoordelijk bent voor het beheren, controleren en verwerken van de financiële administratie. Naast het grootboek en de activa-administratie, betreft dit ook onderliggende systemen (o.a. horeca-, ticketing-, project-, personeels- en salarisadministratie). Je analyseert en borgt een betrouwbare vastlegging van bedrijfsrelevante gegevens en levert financiële gegevens ten behoeve van (management)rapportages en planning en control cycli. Je werkt daarin samen met de afdeling Control en Informatiemanagement.

Als senior medewerker Financiële Administratie draag je tevens bij aan het optimaliseren en verbeteren van de financiële werkprocessen inclusief die van onze horeca outlets. In deze functie werk je in een team van ongeveer 8 collega’s en leg je verantwoording af aan de teamleider Financiële Administratie.

Profiel en competenties

  • Een afgeronde financieel administratieve hbo opleiding;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Een sterk analytisch vermogen, je kunt snel processen doorgronden en verbanden zien;
  • Doelgericht, accuraat en je levert een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van gegevens;
  • Flexibel, stressbestendig en een teamplayer;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Uitstekende kennis van Excel, kennis van Inventive en Mplus is een pre.

Wij bieden
Een dynamische werkomgeving met leuke collega’s en een hecht team binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Het betreft een fulltime functie (38 uur). Het salaris is conform de cao Nederlandse Poppodia en –Festivals. Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 7 cao NPF (min. € 2.521,05 en max. € 3.672,69 bruto per maand). 

Solliciteren?
Upload je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief uiterlijk 25 maart 2019  via dit formulier. Voor vragen betreft deze vacature kun je contact opnemen met Marcel Ernst, teamleider Financiële Administratie, via telefoonnummer 030-7606777 of [email protected]

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord