Pride in TivoliVredenburg

Op zaterdag 3 juni staat Utrecht in het teken van Pride! En dus ook kleurt het pand van TivoliVredenburg in alle kleuren. Na onze boottocht op de Canal pride, organiseren we namelijk maar liefst 4(!) officiële afterparties. Van een mega queer pop party in Ronda tijdens het uitverkochte ICONIC, tot een dj set van planningtorock bij MAXI in Pandora, een live optreden van Lynks en in onze Cloud Nine kan je dansen op de beste carribean dancehall tijdens Pon Di Pride! Check hieronder de programma's en hopelijk zien we je daar.

234651

MAXI - PRIDE: planningtorock (dj-set) e.a.

Electronic queer night | Pandora 23:00 - 04:00

Op 3 juni viert MAXI een extra grote editie tijdens pride en nodigen ze niemand minder dan Berlins finest planningtorock uit (they/them) die een DJ-set zal doen. Als producer zijnde is diens sound is te omschrijven als spannend, betoverend en dansbaar. Verder op de line-up: Fafi Abdel Nour, Thara Bergen, Club Transmission, Razzmic.

Planningtorock · Planningtoremix 2020 mega mix

 
 

234654

PRIDE LIVE: Lynks, Alice, LIONSTORM, Elmer e.a.

Mini festival met queerness on stage | Pandora 19:30 - 22:45

Vier Utrecht Pride ook in de avond in TivoliVredenburg met de muzikale queer icons van 2023. Van internationaal tot lokaal: allemaal even hard en even rauw als Je Vader. Glitter en zweet zullen zegevieren als deze kleurrijke line-up langskomt om te slayen en queerness in alle vormen en uitingen te vieren.

Ticket in de pocket? Leuk! In dat geval mag je na afloop blijven hangen voor MAXI – PRIDE: planningtorock (dj-set), Fafi Abdel Nour e.a.

 
 

235422

Pon Di Pride - The Utka pride edition

BPoC LGBTQIA+ dancehall and carribean party | Cloud Nine 23:00 - 04:00

Pon Di Pride provides a safe space for the BIPOC LGBTQIA+ community during Pride Utrecht. We are thrilled to have them over and to introduce you to this outgoing party in TivoliVredenburg, Come whine with them!

234640

ICONIC - pride special

Queer pop party | Ronda 23:00 - 04:00

De queer popsterren worden op handen gedragen tijdens de nieuwe dansnacht ICONIC! Vera Siemons en Liza van den Brink selecteren de meest fijne tracks, dit alles terwijl je kijkt naar bijpassende visuals van. We hebben er maar één passend woord voor: iconic.