De Grote Festival Popquiz met DJ St. Paul

Resultaten

Klik hier voor de resultaten van de Grote Festival popquiz (16-07-2020)

Doneren

We steken veel tijd en energie in deze gratis Popquiz. Wil je iets terugdoen? Het is mogelijk om aan TivoliVredenburg te doneren via onderstaande link. Je bijdrage zorgt ervoor dat we vaker iets kunnen organiseren in deze tijden van quarantaine. Eenmalig doneren kan al vanaf €3 via onze webshop, alle kleine beetjes helpen!

Volgende editie

Begin september zijn we terug met de digitale popquiz. Houd deze pagina in de gaten!

Hoe werkt het?

- De popquiz is te zien via de livestream hieronder.

- De formulieren om je antwoorden in te sturen vind je hierboven. Let op: antwoorden insturen is mogelijk tot het begin van de volgende ronde. Voorbeeld: je kunt je antwoorden voor ronde 1 insturen tot het begin van ronde 2. Wanneer ronde 2 start wordt het antwoordformulier voor ronde 1 gesloten.

- Je kunt solo meedoen, of als een team. Zorg ervoor dat je bij elk antwoordformulier altijd dezelfde (team)naam gebruikt. Ook als je als team meespeelt stuur je één antwoordformulier per ronde in.

- De top 1o, zoals vastgesteld dankzij automatische puntentelling, worden live bekend gemaakt tijdens de popquiz. De volgende dag wordt de top 10 nogmaals handmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de prijzen naar de drie beste teams gaan. Wanneer dit is gebeurt ontvang je de definitieve resultaten op het e-mail adres waarmee je de antwoorden instuurt.

Livestream

Het is niet nodig om een account voor de streamingdienst te maken, je kunt de popquiz gewoon direct via deze pagina bekijken en meedoen via de antwoordformulieren hieronder.

Antwoordformulieren

De antwoordformulieren zijn momenteel gesloten.

Ronde 1 | Ronde 2 | Ronde 3 | Ronde 4 | Ronde 5 |

Let op: antwoorden is alleen mogelijk tijdens de ronde. Antwoord altijd in HOOFDLETTERS, en vermeld geen gastartiesten of featuring.