Digitale Popquiz

Wat heeft Feist met Sesamstraat te maken? The Breeders met Aphex Twin? En wie wordt na Joost van Bellen, Torre Florim en Lucky Fonz III de volgende cameo in de quiz? Na het grote succes van de afgelopen popquizzen gaan we op donderdag 4 juni weer vol overgave popquizzen met jullie allemaal onder de bezielende leiding van DJ St. Paul

DJ St. Paul, die nu op donderdagen naar zijn platenkast zit te staren in plaats van met Pop-O-Matic het weekend te kickstarten, zal live een zelfgebakken popquiz presenteren. Van Baywatch tot Watch The Throne neemt St. Paul je mee langs alle uithoeken van de popmuziek. Struikel over het puntje van je tong en neem het in anderhalf uur op tegen duizend andere teams. Voor de olympische gedachte. Of voor de goed gevulde prijzenkast. Donderdag 4 juni om 20:30, when the sun goes down, onze vierde popquiz! De Popquiz is gratis en inschrijven is niet nodig. Doe solo mee, of raap je digitale vriendengroep bij elkaar, en tune in via deze pagina.

 

Resultaten

Klik hier voor resultaten van de derde Digitale popquiz (13-05-2020). 

 

Doneren

We steken veel tijd en energie in deze gratis Popquiz. Wil je iets terugdoen? Het is mogelijk om aan TivoliVredenburg te doneren via onderstaande link. Je bijdrage zorgt ervoor dat we vaker iets kunnen organiseren in deze tijden van quarantaine. Eenmalig doneren kan al vanaf €3 via onze webshop, alle kleine beetjes helpen!

Livestream

De stream gaat op donderdag 4 juni om 20:30 hieronder van start. Het is niet nodig om een account voor de streamingdienst te maken, je kunt de popquiz gewoon direct via deze pagina bekijken en meedoen via de antwoordformulieren hieronder.

 

Antwoordformulieren

De antwoordformulieren verschijnen op donderdag 4 juni om 20:00 hierboven.

Let op: antwoorden is alleen mogelijk tijdens de ronde. Antwoord altijd in HOOFDLETTERS.

 

Hoe werkt het?

- Op donderdag 4 juni gaat om 20:30 de live-stream hierboven van start.

- De formulieren om je antwoorden in te sturen vind je hierboven. Let op: antwoorden insturen is mogelijk tot het begin van de volgende ronde. Voorbeeld: je kunt je antwoorden voor ronde 1 insturen tot het begin van ronde 2. Wanneer ronde 2 start wordt het antwoordformulier voor ronde 1 gesloten.

- Je kunt solo meedoen, of als een team. Zorg ervoor dat je bij elk antwoordformulier altijd dezelfde (team)naam gebruikt. Ook als je als team meespeelt stuur je één antwoordformulier per ronde in.

- De top 1o, zoals vastgesteld dankzij automatische puntentelling, worden live bekend gemaakt tijdens de popquiz. De volgende dag wordt de top 10 nogmaals handmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de prijzen naar de drie beste teams gaan. Wanneer dit is gebeurt ontvang je de definitieve resultaten op het e-mail adres waarmee je de antwoorden instuurt.

De prijzen

De top 3 ontvangt concerttickets naar keuze, dit wordt later afgestemd via het e-mailadres waarmee het team meespeelde. Daarnaast ontvangt de top 3 de volgende prijzen: