Digitale popquiz met DJ St. Paul

De Digitale Popquiz is een vaste waarde geworden in de online programmering van TivoliVredenburg. Honderden teams die zich door heel het land buigen over de kronkels in de popkop van host DJ St. Paul. Pittig maar met een gedachte die even Olympisch als vurig is. Iedere keer weer nieuwe rondes met nieuwe thema’s (Corona Kapsels, Omscholing, Soundtracks). En altijd een cameo uit onverwachte hoek. Dat vat de boel wel aardig samen.

Volgende editie: donderdag 11 februari om 20:30

Doneren

We steken veel tijd en energie in deze gratis Popquiz. Wil je iets terugdoen? Het is mogelijk om aan TivoliVredenburg te doneren. Je bijdrage zorgt ervoor dat we vaker iets kunnen organiseren in deze tijden van quarantaine. Eenmalig doneren kan al vanaf €0,01 via Tikkie of vanaf €3 in onze webshop, alle kleine beetjes helpen!

doneer via Tikkie

doneer via de webshop

Prijzen editie 14 januari

1e prijs: TivoliVredenburg goodie-bag
2e prijs: Punk Pizza x Bas Kosters t-shirt
3e prijs: Plato goodie-bag met vinyl

Daarnaast ontvangt de gehele top 3 concertkaarten naar keuze.

Hoe werkt het?

– De popquiz is te zien via de livestream hieronder.

– De formulieren om je antwoorden in te sturen vind je hieronder. Let op: antwoorden insturen is mogelijk tot het begin van de volgende ronde. Voorbeeld: je kunt je antwoorden voor ronde 1 insturen tot het begin van ronde 2. Wanneer ronde 2 start wordt het antwoordformulier voor ronde 1 gesloten.

– Je kunt solo meedoen, of als een team. Zorg ervoor dat je bij elk antwoordformulier altijd dezelfde (team)naam gebruikt. Ook als je als team meespeelt stuur je één antwoordformulier per ronde in.

– De top 10, zoals vastgesteld dankzij automatische puntentelling, wordt live bekend gemaakt tijdens de popquiz. De volgende dag wordt de top 10 nogmaals handmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de prijzen naar de drie beste teams gaan. Wanneer dit is gebeurd ontvang je de definitieve resultaten op het e-mail adres waarmee je de antwoorden instuurt.

Antwoordformulieren

Klik op onderstaande hyperlinks om de antwoordformulieren te openen.

Ronde 1 | Ronde 2 | Ronde 3 | Ronde 4 | Ronde 5

Let op: antwoorden is alleen mogelijk tijdens de ronde. Antwoord altijd in HOOFDLETTERS, en vermeld geen gastartiesten of featuring.

Wil je de stream naar een TV of ander apparaat casten? Dit kan via de Twitch-stream.