Digitale popquiz met DJ St. Paul

Tijdens de digitale popquiz met DJ St. Paul hoor én zie je anderhalf uur pophits uit alle tijden, van het puntje van de tong tot het uiteinde van de tenen. Voor de olympische gedachte of voor de goed gevulde prijzenkast neemt Paul je mee langs alle uithoeken van de popmuziek. Meedoen is gratis en inschrijven is niet nodig! Check deze pagina voor alle informatie over aankomende en afgelopen quiz-edities.

Volgende popquiz: donderdag 3 december 20:30

Prijzen 29/10 i.s.m. het Leiden International Film Festival

1e prijs: 2x LIFF online film ticket, 2x LIFF bier & 1 paar LIFF sokken
2e prijs: 2x Plato goodie-bag met o.a. vinyl
3e prijs: TivoliVredenburg goodie-bag met o.a. waterfles

Daarnaast ontvangt de gehele top 3 concertkaarten naar keuze.

Resultaten

Klik hier voor de resultaten van de Soundtrack quiz (30-10-2020)
Klik hier voor de resultaten van de Digitale Popquiz (10-09-2020)

Re-cap

Check de site van DJ St. Paul voor de antwoorden van de soundtrack quiz van 29 oktober én alle films die langskwamen.

Doneren

We steken veel tijd en energie in deze gratis Popquiz. Wil je iets terugdoen? Het is mogelijk om aan TivoliVredenburg te doneren via onderstaande link. Je bijdrage zorgt ervoor dat we vaker iets kunnen organiseren in deze tijden van quarantaine. Eenmalig doneren kan al vanaf €3 via onze webshop, alle kleine beetjes helpen!

IK DRAAG BIJ

Hoe werkt het?

– De popquiz is te zien via de livestream hieronder.

– De formulieren om je antwoorden in te sturen vind je hierboven. Let op: antwoorden insturen is mogelijk tot het begin van de volgende ronde. Voorbeeld: je kunt je antwoorden voor ronde 1 insturen tot het begin van ronde 2. Wanneer ronde 2 start wordt het antwoordformulier voor ronde 1 gesloten.

– Je kunt solo meedoen, of als een team. Zorg ervoor dat je bij elk antwoordformulier altijd dezelfde (team)naam gebruikt. Ook als je als team meespeelt stuur je één antwoordformulier per ronde in.

– De top 10, zoals vastgesteld dankzij automatische puntentelling, wordt live bekend gemaakt tijdens de popquiz. De volgende dag wordt de top 10 nogmaals handmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de prijzen naar de drie beste teams gaan. Wanneer dit is gebeurd ontvang je de definitieve resultaten op het e-mail adres waarmee je de antwoorden instuurt.

Livestream

Bekijk de livestream via bovenstaande venster. Niet zichtbaar? Pas je cookie instellingen aan via het cookie-icon rechtsonder in je beeld.

 

Het is niet nodig om een account voor de streamingdienst te maken, je kunt de popquiz gewoon direct via deze pagina bekijken en meedoen via de antwoordformulieren hieronder.

Antwoordformulieren

Klik op onderstaande hyperlinks om de antwoordformulieren te openen.

Ronde 1 | Ronde 2 | Ronde 3 | Ronde 4 | Ronde 5

Let op: antwoorden is alleen mogelijk tijdens de ronde. Antwoord altijd in HOOFDLETTERS, en vermeld geen gastartiesten of featuring.