Digitale popquiz met DJ St. Paul

Volgende editie: donderdag 6 mei om 20:30 (onder voorbehoud)

Honderden teams, verspreid over het hele land, die zich buigen over de kronkels in de popkop van host DJ St. Paul. Pittig maar met een gedachte die even Olympisch als vurig is. Iedere keer weer nieuwe rondes met nieuwe thema’s (Corona Kapsels, Omscholing, Soundtracks). En altijd een cameo uit onverwachte hoek, met eerder bijdragen van o.a. Spinvis, Willie Wartaal, Sophie Hilbrand, De Staat en Amber Arcades. Wie duikt er deze keer op?

Hoe werkt het?

– De popquiz is te bekijken via de livestream op deze pagina.

– De formulieren om je antwoorden in te sturen vind je op deze pagina. Let op: antwoorden insturen is mogelijk tot het begin van de volgende ronde. Voorbeeld: je kunt je antwoorden voor ronde 1 insturen tot het begin van ronde 2. Wanneer ronde 2 start wordt het antwoordformulier voor ronde 1 gesloten.

– Je kunt solo meedoen, of als een team. Zorg ervoor dat je bij elk antwoordformulier altijd dezelfde (team)naam gebruikt. Ook als je als team meespeelt stuur je één antwoordformulier per ronde in.

– De top 10, zoals vastgesteld dankzij automatische puntentelling, wordt tijdens de stream bekend gemaakt. De volgende dag wordt de top 10 nogmaals handmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de prijzen naar de drie beste teams gaan. Wanneer dit is gebeurd ontvang je de definitieve resultaten op het e-mail adres waarmee je de antwoorden instuurt.

Antwoordformulieren

Klik op onderstaande hyperlinks om de antwoordformulieren (donderdag 8 april vanaf 20:15)  te openen.

Ronde 1 | Ronde 2 | Ronde 3 | Ronde 4 | Ronde 5

 

Let op: antwoorden is alleen mogelijk tijdens de ronde. Antwoord altijd in HOOFDLETTERS, en vermeld geen gastartiesten of featuring.

Prijzen

1e prijs: een shoptegoed van €50,- bij de webshop van TivoliVredenburg
2e prijs: een shoptegoed van €25,- bij de webshop van TivoliVredenburg
3e prijs: een shoptegoed van €10,- bij de webshop van TivoliVredenburg

Resultaten vorige edities

08-04-202111-03-202111-02-2021 | 14-01-2021

Doneren

We steken veel tijd en energie in deze gratis Popquiz. Wil je iets terugdoen? Het is mogelijk om aan TivoliVredenburg te doneren. Je bijdrage zorgt ervoor dat we vaker iets kunnen organiseren in deze tijden van quarantaine. Eenmalig doneren kan al vanaf €0,01 via Tikkie of vanaf €3 in onze webshop, alle kleine beetjes helpen!

doneer via Tikkie

doneer via de webshop

Studio TivoliVredenburg

De digitale popquiz is onderdeel van onze Studio TivoliVredenburg-programmering. Via de pagina van Studio TivoliVredenburg streamen we onder andere concerten, lezingen, de première van de wekelijkse popcast van St. Paul en nog heel veel meer.

duik in de online wereld van TivoliVredenburg