Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Planner productie en techniek

32 uur per week

Wie jij bent

Ben jij een echte regelneef en blijf jij koel als anderen met hun handen in het haar zitten? Kan jij ook onder druk het overzicht behouden, en blijf je daarbij altijd op de details letten? Heb jij oog voor anderen en ben je niet bang om aan de bel te trekken als er zaken verbeterd kunnen worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen

Als planner ben je verantwoordelijk voor het roosteren van de technici. Hierbij moet je steeds een weloverwogen match maken zodat de juiste medewerker op de juiste productie aan het werk gaat. Dit proces wordt ondersteund door het planningssysteem Poolmanager. Verder behoren onder andere de urenregistratie, en de (factuur)controles tot je takenpakket. In je functie als planner ben je de centrale spil; je beheert de mailboxen, fungeert als algemeen aanspreekpunt van de afdeling, weet wat er speelt, hebt een luisterend oor en daarmee een belangrijke signaalfunctie. De werkzaamheden zullen in onderling overleg ook regelmatig in de weekenden plaatsvinden.

Wij zijn TivoliVredenburg

Natúúrlijk weet jij al wie wij zijn: een bruisende organisatie in een gebouw met zes zalen vol muziek in alle genres, midden in Utrecht. Naast de vele concerten verzorgen we ook congressen en andere zakelijke evenementen. En dan hebben we nog café Het Gegeven Paard en bar-brasserie Danel waar mensen komen die willen borrelen, bijpraten of flexwerken. Het afgelopen jaar hebben we 1,2 miljoen bezoekers over de vloer gehad!

Je profiel
  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare organisatorische- en planningsvaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met de technische uitvoering van muzikale producties en logistieke processen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Verstand van theatertechniek is een pre;
  • Je woont in Utrecht of omgeving.

TivoliVredenburg is van en voor iedereen. Daarom zoeken wij actief naar nieuwe collega’s die vanuit verscheidenheid in afkomst en achtergrond een kleurrijk palet aan talenten met zich meebrengen.

Wij bieden

Een levendige werkomgeving met leuke collega’s binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. De mogelijkheid om binnen deze functie je talenten te benutten in een prettige informele en ambitieuze werksfeer, voor 32 uur in de week. Salaris conform de cao Nederlandse Poppodia en – Festivals, deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 6 cao NPF (vanaf 1 januari 2020 minimaal € 2.320,95 tot maximaal € 3.381,19). En natuurlijk de mogelijkheid om de programmering van TivoliVredenburg zelf te ervaren. Verder bieden we flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

Solliciteren?

Upload je sollicitatie voorzien van cv uiterlijk 3 december via dit formulier. Voor vragen betreft deze vacature kun je contact opnemen met de HR afdeling van TivoliVredenburg via [email protected]

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.