menu zoeken
Naar agenda

Route Leeuwenbergh

Leeuwenbergh ligt aan de rand van het museumkwartier, aan de singel. Het gebouw ligt tegenover de Maliebaan en het Spoorwegmuseum, vlak aan het Lepelenburgpark. Klik hierboven in Google Maps op 'routebeschrijving' voor een gedetailleerde routebeschrijving van deur tot deur vanaf je locatie.

Openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal neemt u buslijn 2, Museumkwartier ringlijn. Na ongeveer 10 minuten stapt u uit bij halte Catharijne Convent. U loopt 100 meter met de bus mee en u slaat linksaf, de Zuilenstraat in. Vervolgens komt u bij de Nieuwegracht. Deze steekt u recht over en u gaat de Schalkwijkstraat in. Aan het eind van deze straat is Leeuwenbergh aan uw rechterhand.

Auto & Parkeren
Adres voor je routeplanner: Servaasbolwerk 1A, 3512 NK Utrecht. In de directe omgeving van Leeuwenbergh zijn verschillende mogelijkheden tot betaald parkeren.

Parkeergarage Kruisstraat
Vanaf parkeergarage Kruisstraat is het ongeveer 5 a 10 minuten lopen naar de Leeuwenbergh. Bij de uitgang gaat u naar rechts. U kijkt dan naar de achterkant van de Stadsschouwburg. U volgt de Wittevrouwensingel naar links. U steekt bij de eerstvolgende stoplichten over en blijft links aanhouden. Na een paar minuten komt u bij het Lepelenburgpark, met een witte kiosk op het veld. Aan de overkant van het park ligt Leeuwenbergh (Servaasbolwerk).
- Maliebaan
Als de parkeergarage Kruisstraat vol is (let op het indicatiebord: parkeren centrum oost) kunt u parkeren op de Maliebaan. U rijdt u de Biltstraat verder uit. U gaat bij de stoplichten linksaf, de Wittevrouwensingel op. U rijdt rechtdoor naar de Maliesingel. Bij de rotonde kunt u linksaf de Maliebaan op. Hier kunt u ook betaald parkeren. De Maliebaan komt uit op het Lepelenburgpark, waar Leeuwenbergh achter ligt. Om hier te voet te komen gaat u vanaf de Maliebaan rechtsaf de Maliesingel op. U gaat de eerste brug links, over de singel: De Maliebrug. Na de brug slaat u linksaf, het Lepelenburgpark ligt aan uw linkerhand. Na een paar honderd meter staat u voor Leeuwenbergh, aan uw rechterhand.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord