menu zoeken
Naar agenda

Route Geertekerk

Klik hierboven in Google Maps op 'routebeschrijving' voor een gedetailleerde routebeschrijving van deur tot deur vanaf je locatie.

Openbaar vervoer
Vanaf busstation centrumzijde neemt u buslijn 2, ringlijn Museumkwartier. Bij halte Catharijne Convent stapt u uit. U vervolgt de Lange Nieuwstraat in de rijrichting van de bus en dan gaat u rechtsaf de korte Smeestraat in. Deze weg gaat over in de Smeebrug en vervolgens in de Lange Smeestraat. Dan slaat u linksaf de Springweg in. Aan het eind van de springweg gaat u rechtsaf Geertekerkhof in. U vindt de Geertekerk aan uw linkerhand.

Lopen vanaf het station
De Geertekerk ligt circa 15 minuten lopen van het Centraal Station, het busstation Jaarbeurszijde en het busstation centrumzijde. Vanaf het busstation centrumzijde loopt u naar de Laan van Puntenburg, dan gaat u linksaf richting Moreelsepark. Vervolgens gaat u rechtsaf de Catharijnesingel op. Na 400 meter gaat u de linksaf de Bartholomeibrug over. Als u de brug bent overgestoken gaat u direct rechtsaf richting Geertekerkhof. Na 100 meter gaat u linksaf en heeft u uw bestemming bereikt.

Auto & Parkeren
Adres voor je routeplanner: Geertekerkhof 23, 3511 XC Utrecht. De Geertekerk is met de auto te bereiken vanaf de Catharijnesingel. Via de brug over deze singel rijdt u de Lange Smeestraat in. Vervolgens de tweede straat rechts (= Springweg). Dan de eerste straat links. Via het Geertekerkhof (waar alleen vergunninghouders mogen parkeren) rijdt u naar de voorkant van de kerk. Parkeergelegenheid in de directe omgeving van de Geertekerk is schaars en kostbaar. Na 23.00 uur ’s avonds kunt u gratis parkeren op de Catharijnesingel en in de straten westelijk daarvan. Nabijgelegen parkeergarages zijn te vinden aan de Springweg en in het Stationsgebied.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord