Route De Helling

Klik hierboven in Google Maps op 'routebeschrijving' voor een gedetailleerde routebeschrijving van deur tot deur vanaf je locatie.

Goed nieuws: station Vaartsche Rijn is geopend en dat houdt in dat De Helling nog beter bereikbaar is! Het station ligt namelijk op steenworp afstand van onze locatie. Naast de bus, kan dus nu ook de trein gepakt worden naar één van de concerten in De Helling.

Voor fietsers heeft er ook een verbetering plaatsgevonden: aan de Oosterkade onder het station elke eerste 24 uur gratis een fiets gestald worden in de gratis fietsenstalling. De stalling heeft plek voor 650 fietsers.

Openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal is De Helling met de bus en de trein bereikbaar. Neem de trein richting Geldermalsem of Driebergen en stap uit bij station Vaartsche Rijn (eerste station). Als je met de bus gaat, kun je de stadsbus lijn 8 (richting Lunetten) nemen en uitstappen bij halte Tolsteegplantsoen. Loop een stukje terug en neem de eerste weg links. Je ziet dan het gebouw van De Helling liggen.

Auto & Parkeren
Adres voor je routeplanner: De Helling, Helling 7, 3523 CB Utrecht. De Helling is goed met de auto te bereiken. Rondom De Helling is er sprake van betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 21.00 uur. Parkeergarage Vaartsche Rijn bevindt zich op loopafstand en is doorlopend geopend.