menu zoeken
Naar agenda

Onze Missie

Muziek is waar het om draait

We zijn er voor iedereen die van muziek houdt. Of je nu van Pop, Dance, Klassiek, Rock, Wereldmuziek of Jazz houdt, wij zijn constant op zoek naar een bijzondere en onderscheidende muziekprogrammering. En voor iedereen creëren we de sfeer die daarbij hoort, in de zaal die daarbij hoort. Steeds weer bijzonder, steeds weer anders. TivoliVredenburg is er voor iedereen, van 2 tot 92.

Maatwerk is waar het om draait

Bijzondere optredens vinden is handwerk. Wij zien het als een ambachtelijk proces om continue de mooiste artiesten en musici te vinden en een sfeer te creëren waarin je je thuis voelt. Al ons personeel werkt met aandacht en liefde aan één doel: onze artiesten en onze bezoekers het zo goed mogelijk naar hun zin maken.

Stichting TivoliVredenburg

Stichting TivoliVredenburg heeft een Culturele ANBI-status. Een ANBI is een instelling die zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Een ANBI is vrijgesteld van schenkbelasting. Voor een begunstiger van een ANBI betekent deze ANBI-status fiscaal voordeel in de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting.

Onze doelstelling

De statutaire doelstelling van Stichting TivoliVredenburg is het ten behoeve van een zo breed mogelijk publiek verzorgen van een gevarieerd, verrassend, vernieuwend en verrijkend aanbod van levende muziek en het op die grondslag exploiteren en in stand houden van het gebouw TivoliVredenburg.

Deze doelstelling wordt nagestreefd door het ontwikkelen en promoten van levende muziek in al haar facetten. TivoliVredenburg is een concept dat het beste van de klassieke muziek, pop, dance en jazz en in één gebouw verenigt. Daarmee wil TivoliVredenburg een belangrijke bijdrage leveren aan de levendigheid en de woonaantrekkelijkheid van de stad Utrecht.

Bekijk ons Jaarplan voor 2018 en ons Jaarverslag van 2017.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord