MENU
HOME

Vacature Coordinator Audio

TivoliVredenburg is een unieke concert- en evenementenlocatie in het hart van Nederland. Op ruim 30.000 vierkante meter verdeeld over vijf zalen en diverse tussenruimtes verwelkomen wij jaarlijks bijna een miljoen bezoekers verdeeld over ruim 1000 concerten en (zakelijke) evenementen.

TivoliVredenburg verzorgt ten behoeve van een zo breed mogelijk publiek een gevarieerd, verrassend, vernieuwend en verrijkend aanbod van levende muziek. De organisatie bestaat uit een flexibel team; een vaste kern van 110 personen en een flexibele schil van ruim 400 medewerkers.

Wij zoeken
Voor het versterken van de vaste kern zoeken wij binnen de afdeling Theatertechniek een eerste technicus met coördinatietaken. Deze functie rapporteert aan de Teamleider Theatertechniek.

De coördinator audio is verantwoordelijk voor het uitvoeren, coördineren en delegeren van technische productievoorbereidingen op het gebied van audio. Het coördineren van de onderhoudswerkzaamheden aan de theatertechnische (audio) inventaris behoort ook tot het takenpakket. Samen met de coördinator licht zorgt de coördinator audio voor ondersteuning van de teamleider Theatertechniek op het gebied van intake en begeleiding van inhuurpersoneel en stagiaires en bij de inkoop van theatertechnische materialen. De coördinatoren dragen zorg voor vakgroepsvergaderingen, organiseren opleidings- en instructieactiviteiten en beheren het inventaris-informatiesysteem.

De minimale vereisten voor de functie
- Minimaal MBO⁺ werk- en denkniveau met specialistische scholing en/of ervaring
- Zeer gedegen kennis van vakgebied geluid
- In staat om zowel zelfstandig als in teamverband op hoog niveau te opereren en vanzelfsprekend bereid om in de weekenden te werken
- Leidinggevende kwaliteiten en ervaring
- Ervaring met het beheer van technische inventaris en installaties

Jouw profiel
- Je bent ambitieus, communicatief sterk, flexibel en je kunt goed gestructureerd werken.
- Ook ben je goed in staat om onder druk het overzicht te bewaren en effectief te blijven coördineren. Je doet voorstellen om de processen te verbeteren en je weet mensen te verbinden bij het zoeken naar oplossingen. Je bent klantgericht en je hebt affiniteit met de programmering van TivoliVredenburg.

Omvang & salaris
Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met gemiddeld 38 uren per week.

In het kader van de huidige organisatieontwikkelingen zal deze functie in een later stadium de definitieve vorm en inschaling krijgen. De functie 1e technicus wordt ingeschaald in schaal 5, voor de extra coördinatie taken geldt een tijdelijke toeslag gebaseerd op het salaris van schaal 6 cao npf (min € 2.154,97 - max € 3.139,38).

Solliciteren? 
Stuur uiterlijk 9 januari 2017 je motivatiebrief, jouw relevante kennis & vaardigheden en cv naar TivoliVredenburg (hr@tivolivredenburg.nl). Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Henk Kroon (teamleider Theatertechniek) via het telefoonnummer 030-7606777.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. De interne kandidaat geniet voorkeur.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.