MENU
HOME

Rabo Open Winter Stage 2016 – Podium voor aanstormend talent!

Van eind december 2016 tot begin januari 2017 organiseert TivoliVredenburg de derde editie van de Open Winter Stage. Rondom de feestdagen is er van alles te beleven in TivoliVredenburg. Naast diverse concerten en dansnachten in de vijf zalen, gebruiken we deze periode ook ons zesde podium in de centrale hal volop als Open Winter Stage!

Wat is de Open Winter Stage?
In de weken rondom kerst en oud &nieuw opent TivoliVredenburg haar deuren voor talentvolle, beginnende muzikanten uit Utrecht en omgeving. Spelen leer je nu eenmaal het beste door podiumervaring op te doen! Dit kan in deze periode op de Open Stage in onze centrale hal. De Open Winter Stage is gratis toegankelijk.

Programma Open Winter Stage 2016
Op onderstaande dagen vindt de Open Winter Stage naar verwachting plaats. Elke dag is er een gevarieerd programma, met artiesten in verschillende genres. 

Vrijdag 23 december
Zaterdag 24 december
Dinsdag 27 december
Woensdag 28 december
Donderdag 29 december
Vrijdag 30 december
Maandag 2 januari
Dinsdag 3 januari
Woensdag 4 januari
Donderdag 5 januari
Vrijdag 6 januari
Zaterdag 7 januari

Aanvullende informatie/FAQ
- De programmering van de Rabo Open Stage biedt een mooie aanvulling op het bestaande programma in TivoliVredenburg, en is dus niet zozeer overeenkomend. Wij zoeken bijvoorbeeld: akoestisch / jazz / singer-songwriter / klassiek  / vocaal / koren / ensembles.
- De optredens zijn liefst akoestisch, eventueel semi-akoestisch. Techniek wordt verzorgd door TivoliVredenburg.
- Deelnemende musici ontvangen geen vergoeding voor hun optreden.
- Het programma van de Rabo Open Stage wordt door TivoliVredenburg gepromoot, in samenwerking met de geprogrammeerde ensembles.

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.