MENU
HOME

Vacature Meewerkend Bedrijfsleider

Op de begane grond van TivoliVredenburg bevindt zich café Het Gegeven Paard. Het is een café met een unieke sfeer en een eigenwijs concept, niet alleen gericht op de concertbezoekers, maar ook op de externe markt.

Werken bij Het Gegeven Paard is uitdagend, het vergt een flinke dosis positieve energie en steeds de bereidheid die extra stap te zetten. De lat ligt hoog, maar voor wie denkt een persoonlijke bijdrage te kunnen leveren, liggen er kansen. Je werkt op een locatie in de spotlight. Je hebt de kans te groeien en jezelf te verbeteren. Interessant?

We zoeken op dit moment een meewerkend bedrijfsleider. Professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Top!

Meewerkend bedrijfsleider

Voor Het Gegeven Paard zoeken we iemand voor wie gastvrijheid vanzelfsprekend is. Het in de watten leggen van gasten is een spel dat actief gespeeld moet worden, jij begrijpt dat als geen ander. Het is verleiden, verzorgen en verrassen. De uitkomst moet steeds hetzelfde zijn: verwachtingen overtreffen. Jij stuurt het team aan dat hier dagelijks voor gaat zorgen. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw collega’s iedere dag groeien in hun vak en begeleid je ze op de vloer.

Wij helpen je graag de beste te worden en verwachten dat jij hetzelfde voor ons wilt doen. Werk, trainingen en opleidingen verzorgen wij. Wat kun jij voor ons doen?

Minimum eisen:

·         Minimaal 3 jaar ervaring in leidinggevende functie
·         Beschikbaar per 1 september. Afwijkende begindatum mogelijk in overleg
·         Minimale leeftijd 21 jaar
·         Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift; meerdere talen is een grote pre
·         Je bent bereidt om avonden, weekenden en feestdagen te werken
·         Je bent woonachtig in Utrecht of directe omgeving
·         Je glimlach is onverwoestbaar, je optimisme nagenoeg grenzeloos
·         Je bent mensgericht, extrovert, een motivator en een kartrekker

Wat kunnen wij jou bieden?

·         Een marktconform salaris
·         Een plek in een snelgroeiende organisatie
·         Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen

Herken jij jezelf in bovenstaande punten en ben jij de persoon die collega’s naar een hoger niveau kan tillen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Solliciteren of extra informatie:
Wanneer je interesse hebt, ontvangen wij graag je sollicitatiebrief inclusief CV per e-mail: thomas.deguelle@tivolivredenburg.nl

Op basis van je brief en CV zullen wij besluiten of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. In alle gevallen ontvang je bericht. Mocht je nog vragen hebben dan mag je die gerust mailen aan het hiervoor genoemde e-mailadres.

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.